Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Vijf redenen om DuikeninBeeld op Duikvaker niet te missen!

Op Duikvaker is er op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1 weer van alles te doen: informatie, inspiratie en vooral ook interactie. Samen met jou gaan we er weer de gezelligste stand van Duikvaker van maken.

Thematafels

Onlosmakelijk verbonden met Duikvaker en DuikeninBeeld: de Thematafels… Schuif aan, praat mee, doe mee en stel al je vragen.
Elk heel en elk half uur schuift er aan de twee Thematafels een expert aan over onderwerpen als fotografie, filmen, onderwaterleven, technisch duiken, duikveiligheid, freediving. Deze ‘experts’ gaan met jou in gesprek over hun thema. Geen ‘droge’ presentatie maar een levendig gesprek over wat hen en ook jou bezighoudt met alle ruimte voor vragen.

Foto-expo

Een prachtige foto-expo met geweldige onderwaterbeelden van 24 onderwaterfotografen. Het bewonderen zeker waard! En weet je wat het leuke is, je maakt kans om een van deze prints te winnen. Kom dus zeker langs op de DuikeninBeeld-stand op Duikvaker!

De Slimste Duiker

De leukste kennisquiz voor duikers! Met serieuze vragen, maar zeker ook grappige weetjes. En ook dit jaar kun je op zowel zaterdag als zondag een Suunto D5 duikcomputer (beschibaar gesteld door Amilco Benelux) én eeuwige roem winnen. Kom je een poging wagen?

De fotolijst is terug!

Terug van weggeweest is de fotolijst van DuikeninBeeld. Kom jij je laten vereeuwigen? Op een ludieke of bloedserieuze manier? Of om met zo veel mogelijk buddy’s tegelijk op de foto te gaan? Ook bij deze actie zijn leuke prijzen te winnen. De fotolijst vind je afwisselend op de stand of op andere plaatsen van Duikvaker.

De mensen

Ja, laten we de mensen achter DuikeninBeeld vooral niet vergeten. Want zonder hen geen DuikeninBeeld! Kom je verhaal doen, stel je vragen of misschien heb je wel een leuk idee voor een artikel? Wij zien je graag!

Zeg zelf… met zo veel activiteit moet het toch wel de gezelligste stand van Duikvaker worden?

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

2 reacties

  1. Hallo
    kan ik nog een foto insturen voor duikvaker ?Ik vind de link niet direct terug 😉
    thanks Guido

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief