Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Vier op een rij – Warme duikpakken

Ben jij op zoek naar een comfortabel, rekbaar en warm duikpak? Wij hebben er vier op een rij gezet voor je. Met deze pakken ben jij klaar voor een heerlijk duikseizoen!

Natte en semidroge duikpakken, ze zijn er in alle vormen, materialen, dikten, stijlen, kleuren, uitvoeringen, enzovoort. Maar waar begin je als je misschien wel je eerste duikpak zoekt om in Nederland of België te gaan duiken?

Mogen wij je een tip geven? Ga langs bij een duikwinkel bij jou in de buurt en laat je adviseren! En als je dan een keuze hebt gemaakt, pas het pak, zorg dat het goed zit en jij je goed kunt bewegen. En vergeet niet er meteen een kap, schoentjes en handschoenen bij te zoeken. Want ook die heb je in deze contreien nodig om warm te blijven.

De vier pakken hieronder zijn het passen zeker waard! Wedden dat jij heerlijke duiken gaat maken?!?

Gamma X-treme van Camaro.

Xenos 7mm - Fourth Element

In zo’n pak wil je gewoon het water in! Het hele jaar door. Het 7mm Xenos wetsuit van Fourth Element is gemaakt om je heerlijk warm te houden. Maar dan wel zo dat je ook alle bewegingsvrijheid hebt. Flexibel materiaal waar je dat het meest nodig hebt, zo’n sluiting op de hals die zorgt dat er nog minder water je pak in kan komen, bescherming op de kwetsbare delen… wat wil je nog meer. En je kunt het ook nog uitbreiden met een vest met vaste kap. Duikplezier met comfort en warmte gegarandeerd! 

Gamma X-treme van Camaro

In Oostenrijk weten ze hoe belangrijk het is dat je warm blijft onder water. In het Gamma X-treme semidroogpak duik je het hele jaar door – een droogpak is overbodig. De kap van het pak bestaat uit verschillende delen met maar één doel: het water buiten houden. De rits is een primeur – deze heeft geen tanden en is daardoor minder kwetsbaar. Onze testduiker Rob heeft heerlijk warm, lang en comfortabel met dit pak gedoken in een koud Oostenrijks bergmeer.

Xenos van Fourth Element.

Velocity Ultra

Dit 7 mm natpak van Bare is zo rekbaar dat je alle kanten op kunt bewegen en het ook zonder enige moeite aan- en uittrekt. En… het zit heerlijk warm dankzij de OmniRed-iolatie, bijzonder fijn als je in Nederland of België gaat duiken. Die warmte heb je ook te danken aan de Glideskin ‘flip-seals’, die echt maar een flinterdun laagje water doorlaten, dat vervolgens de temperatuur van je lichaam aanneemt. En natuurlijk is dit pak te combineren met behaaglijk warme handschoenen, schoentjes en een kap – ook van Bare.

Definition 7mm

Dit natte duikpak van SCUBAPRO beschermt je optimaal tegen het frisse water in onze contreien. Het is niet voor niets geclassificeerd als een Klasse A-duikpak, wat wil zeggen dat het minimaal geschikt is voor water tussen de 7 en de 12 graden! De infraroodvoering zorgt dat je lichaamswarmte wordt gereflecteerd en dus niet verloren gaat. Bovendien zit het pak als een tweede huid. Heerlijk! En weet je… duik je alleen in warm water, dan is dit model er ook in dunnere uitvoeringen!

Definition 7mm van Scubapro.
Velocity Ultra natpak van Bare.

Duik jij met een ander natpak in het Nederlandse of Belgische water? Laat helemaal onderaan een reactie achter en laat ons weten waarom het pak je zo goed bevalt.

1 reactie

  1. Na advies van MEGADIVING gebruik ik sinds vorig jaar het 7mm BARE velocity ultra pak met bijpassende schoenen en cap en zo’n onderskinvest. Sinds deze week gebruik ik t weer met 10grdn water. Gaat prima. Ook andere pakken gepast maar die waren beduidend duurder en gingen niet makkelijk aan en uit (zeker nodig ivm de vervolgduiken die ik doe) pak droogt ook snel zodat ik niet een drijfnat pak hoeft aan te doen met mijn vervolgduiken.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief