Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Technical shorts – Sterk waar het nodig is!

Duik jij het liefst in een nat duikpak, maar heb je wel zakken nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken: de Technical Shorts van Fourth Element!

Deze short, die je over het natpak aantrekt, is gemaakt van het stevige Supratex (van gerecycled polyester) waarmee we ook het zitvlak en het kruis van onze pakken verstevigen. Zelfs de meest avontuurlijke duiker zal de short weten te waarderen!

We hebben veel aandacht besteed aan de zakken – net als de zakken van onze Argonaut droogpakken zijn ze gemaakt van het sterke Cordura®. De zakken hebben een vak voor je wetnotes en bungeebanden, en dankzij het netmateriaal onderin loopt het water snel weg. De brede tailleband is voorzien van een platte gesp en een band zodat de short altijd optimaal zit. Aan de binnenkant van de tailleband zit antislipnetmateriaal zodat de short goed over je natpak blijft zitten of je nu in het water ligt of naar de duikstek loopt.

Adviesverkoopprijs: vanaf: €189,90

2 reacties

  1. Avatar

    Deze zien er goed uit, maar is het een maat of zijn er verschillende maten? Een soortgelijke short die ik nu heb is gewoon echt te groot en zakt af zodra ik iets in mijn zakken doe.

    REAGEREN
  2. Avatar

    Niet handig! Maar als je hierboven op de blauwe knop klikt, kom je op een pagina met alle info én kun je kijken welke dealer bij jou in de buurt zit.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief