Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Definition 7mm: het comfortabele, warme en rekbare natpak van Scubapro

Op zoek naar een comfortabel en optimaal beschermend natpak waarmee je het koude water, ook in de winter en het voorjaar, trotseert? Dan kun je niet om de Definition 7mm van Scubapro heen.

 

De Definition 7mm heeft alles wat je je als koudwaterduiker kunt wensen en dat is zeker een optimale bescherming tegen het koude water. Het is niet voor niets geclassificeerd als een Klasse A-duikpak, wat wil zeggen dat het minimaal geschikt is voor water tussen de 7 en de 12 graden! De infraroodvoering zorgt dat je lichaamswarmte wordt gereflecteerd en dus niet verloren gaat. Heerlijk!

En als je denkt dat je in een 7mm nat pak geen bewegingsvrijheid hebt… dat heb je wel! Door het speciale model en de strategisch geplaatste inzetstukken op de borst, in de zij, op de armen en de benen en in de knieholte zit dit pak als een tweede huid en rekt het net even meer op de punten waar dat het meest nodig is.

Klik voor een volledig overzicht van alle kenmerken op de knop hieronder. Maar… wat je vast ook zal willen weten, is dat het pak is gemaakt met lijm zonder oplosmiddelen. Een groot pluspunt voor de oceaan!

3 reacties

 1. Wat mij opvalt is dat er geen capuchon aan zit, het hoofd is niet bedekt. En is er ook een shorty bij dat er overheen past? Dat is veel te koud voor water van 7-12 graden. Ik zie dat bij de reclames van de meeste pakken. Hoe zit dat bij Scubapro?

  REAGEREN
  • Beste Peter, er zijn natpakken met en zonder vaste kap. In het laatste geval gebruik je een losse kap.
   Voor advies kun je het beste langs een Scubapro Dealer gaan – die kan je alle mogelijkheden toelichten.

   REAGEREN
 2. Beste Peter,

  Wij hebben wij Scubapro meerdere uitvoeringen van onze neopreen pakken. Met vaste kap en frontrits of met losse kap of een vest met kap eroverheen. Op http://www.scubapro.eu staan alle verschillende pakken omschreven. Uw dealer kan u meer uitleg geven en uw gewenste pak bestellen. Met vriendelijke groet
  Martine Grethe
  SCUBAPRO Sales Manager Benelux

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief