Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Freediving - Nieuws van onze partners

Scubapro Sport 0,5 mm – het ideale dunne pak

Wil jij als het even kan duiken in een zo dun mogelijk pak? Dunner dan de Sport 0,5 mm vind je het niet!

Hoe dunner, hoe beter… ten minste als het water daar warm genoeg voor is. In een Sport 0,5 mm kun jij je ongehinderd bewegen, boven en onder water, blijf je in tropisch water warm en ben je goed beschermd. Zie je jezelf al zweven tussen de kleurige vissen en boven de mooiste riffen?

Maar de Sport 0,5 mm van SCUBAPRO – voor heren en voor dames – is niet alleen voor tropisch water. Wat denk je van de wekelijkse zwembadtraining? In de 0,5 mm dikke steamer heb je net even wat meer isolatie wanneer je je skills oefent op de bodem. En duik jij buiten in eendikker neopreen pak, maar wil je net even meer warmte, dan is een extra laagje in de vorm van de Sport 0,5 ideaal.

Het lichtgewicht pak is gemaakt van uitermate zacht neopreen en is dubbelzijdig gevoerd met elastisch nylon. Het heeft een verticale YKK rits
met koperen slede, waardoor aan- en uittrekken heerlijk makkelijk gaat. De voetlussen zorgen dat het pak niet omhoog kruipt. Ook fijn… de kniestukken maken het pak extra sterk zonder dat het aan flexibiliteit inboet.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief