Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scubapro S270 – de nieuwe norm voor ademhalen

SCUBAPRO heeft een nieuwe tweede trap ontwikkeld – met de S270 haal je onder water nog comfortabeler adem!

De nieuwe MK2 EVO/S270 van SCUBAPRO is dé ademautomaat voor duikers die hun instapmodel ademautomaat willen inwisselen voor een systeem dat staat als een huis! De nieuwe tweede trap S270 is luchtgebalanceerd en dankzij het compacte huis en inwendige aerodynamica ervaar je een buitengewoon lage ademhalingsweerstand, net zoals bij de populaire S620 Ti van Scubapro die zichzelf al ruimschoots heeft bewezen.

De S270 is gemaakt van met glasvezel versterkt nylon met een coating van polyurethaan, waardoor het huis optimaal krasvast is. De tweede trap blinkt niet alleen uit in luchtopbrengst, maar heeft ook nog eens een effectieve waterloosknop en een dive/predive-knop die zelfs met dikke handschoenen aan goed te bedienen is.

Het uitademstuk is compact en efficiënt zodat uitademen zo min mogelijk inspanning kost.

Je kunt de S270 combineren met de MK11, maar ook met de MK2 Evo eerste trap, maar in de nitroxuitvoering ook met MK25 Nitrox. Natuurlijk is hij ook verkrijgbaar als gebalanceerde octopus.

Echte Scubapro pluspunten!

  • Het lichtgewicht huis van de S270, gemaakt van met glasvezel versterkt nylon met een speciale coating van polyurethaan, kan tegen een stootje, voorkomt vermoeide kaken en maakt duiken nog comfortabeler.
  • Door de technopolymeren pijp met metalen draad en een gebalanceerde klep is de tweede trap lichter van gewicht en krijgen ijskristallen geen kans zich aan de tweede trap te hechten tijdens duiken in extreem koud water.
  • Dankzij de luchtgebalanceerde klep kost inademen geen enkele moeite, hoe diep je ook zit en wat de druk in de fles ook is.
  • De dive/predive-knop is gebruiksvriendelijk, ook met dikke handschoenen aan.
  • Door het compacte en efficiënte uitademstuk adem je nog makkelijker uit.
    De luchtgebalanceerde eerste trap MK11 met membraan zorgt voor een constante luchtstroming zonder inspanning ongeacht de diepte, flesdruk en ademhalingsfrequentie.
  • De onderdelen in het verchroomde koperen huis van de MK11 zijn afgeschermd zodat water en vuil het inwendige mechanisme niet kunnen aantasten en de ademautomaat in koud water nog beter presteert.
  • Twee hogedruk-, twee lagedruk- en twee high-flow lagedrukslangen om de slangen optimaal aan te sluiten.

— De SCUBAPRO S270 staat voor buitengewoon comfortabel ademhalen. Dat wil elke duiker toch?! —

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief