Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Unieke liveaboard met The True Maldives | Duikvaker 2024

Zin in de Malediven? Dan moet je zeker even langs bij The True Maldives op Duikvaker 2024! Zij hebben een uniek concept.

The True Maldives heeft een uniek liveaboard-concept waarvoor jaarlijks een heleboel duikers afreizen naar de Malediven. Tijdens de reis, die 11 dagen duurt, worden de duikers meegenomen op avontuur. Ze gaan onder water op bezoek bij walvishaaien, mantaroggen, zeeschildpadden en haaien.

Het unieke aan het concept van TTM is dat de duikreizen 11 dagen duren in plaats van de standaard 7 of 8 dagen. Deze extra dagen leveren niet alleen extra duiken op, ze maken het ook mogelijk flexibele routes te varen en dus geen vast rondje. Hierdoor zijn wij meestal alleen op de duikstekken. Ook duiken wij maar met maximaal 16 personen. Deze flexibiliteit en de kleine groepen duikers, wordt zeer gewaardeerd onder onze klanten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel vaste klanten zijn, die jaarlijks bij ons terugkomen.

Wil jij deze unieke ervaring mee maken? Kom langs bij onze stand op Duikvaker, en laat je volledig informeren over de Malediven.

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief