Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Onvergetelijke reis naar de Bahama’s | Ga mee!

Droom je er altijd al van om de betoverende wateren van de Bahama’s te verkennen tijdens een onvergetelijke duikervaring? Jouw dromen gaan in vervulling met Diving Worlds groepsreis naar de Bahama’s in mei 2024!

— Nu met een onweerstaanbare korting! —

Als kers op de taart ontvang je een exclusieve korting van maar liefst €1250 per persoon, die al is verwerkt in de prijs.

Stap aan boord van de Bahamas Master, een luxueuze liveaboard, speciaal ontworpen voor duikers zoals jij. Tijdens deze cruise verken je de meest adembenemende duiklocaties. Dit zijn enkele hoogtepunten van deze memorabele reis:

  • Veelvuldig haaien: Zet je schrap voor ontmoetingen met tijgerhaaien, hamerhaaien, verpleegsterhaaien, citroenhaaien en met een beetje geluk zelfs stierhaaien. Dit is jouw kans om ze in hun natuurlijke habitat te zien.
  • Betoverende Riffen en Wrakken: Duik in de betoverende wereld van de Bahama’s terwijl je watervallen, scheepswrakken, muren en grotten verkent.
  • Comfort en Service: Aan boord van de Bahamas Master word je behandeld als royalty. De bemanning is toegewijd aan het bieden van uitstekende service.

Het is tijd om je reis te plannen, je duikuitrusting in te pakken en jezelf klaar te stomen voor een onvergetelijke reis naar het hart van de Bahama’s! Neem hiervoor een kijkje op de website.

1 reactie

  1. ONWEERSTAANBARE KORTING ?????
    Ben benieuwd hoe die is …. kan ik nog overgehaald worden?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief