Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Bonaire - algemeen

#Winter2022 – Bonaire met Dive and Travel

Waar wil jij heen deze winter? Wij vroegen vier reisorganisaties naar hun tip voor de winter van 2022. Dit is de tip van Dive and Travel!

Duiken waar en wanneer je wilt: Bonaire

Boek een Drive & Dive duikreis naar Bonaire inclusief huurauto en duikflessen en ervaar het ultieme gevoel van duikvrijheid. Je duikt met je buddy op de mooiste duikplekken van je keuze. In de Duikgids van Bonaire worden alle duikstekken beschreven die je eenvoudig vanaf de kant kunt bereiken. Andere duikstekken aan de oostkust of het eiland klein Bonaire zijn per boot los te boeken.

Bonaire heeft meer dan 55 kantduiklocaties waar je samen met je buddy mag gaan duiken wanneer je wilt. Zin in een vroege ochtendduik op het wrak Hilma Hooker? Geen probleem, je laadt je duikuitrusting in je truck en je rijdt erheen. Uitslapen, uitgebreid ontbijten en dan eens je duikspullen inladen? No problemo! Als je van de ene naar de andere duikstek rijdt, pik je ook nog eens de bezienswaardigheden boven water mee zoals het Gotomeer inclusief flamingo’s, de zoutpannen en lunch je onderweg in een lokaal restaurant. Kortom, de ultieme vrijheid waar je naar op zoek bent tijdens een (duik)vakantie.

Bonaire Dive and Drive met Dive and Travel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief