Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

Ilike, Indonesië

Duiken op plaatsen waar nog maar weinig mensen hebben gedoken. Dat staat je te wachten als je kiest voor een duiktrip in Indonesië aan boord van de Ilike.

Ilike sails (2)
Ilike_raja_DSC_3873

Wat vind je als duiker belangrijk op een liveaboard? Lekker eten, service met de glimlach, ervaren duikgidsen en duiken, duiken, duiken! Dat alles liefst nog vergezeld van een vleugje comfort en charme… Geen ‘over the top’ extravagante luxe, maar alles wat je duikerhartje begeert… Dat is de ILIKE!

Op vlak van prijs/kwaliteit verhouding durven we gerust te stellen dat Ilike tot de beste liveaboards van Indonesië behoort! Topduiken en topservice aan de gunstigste prijzen in zijn categorie! Dat deze boot onder Belgisch management staat, zorgt dat je ook hier een klein beetje thuis zal komen!

Ilike Indonesia biedt aan boord van het traditionele en comfortabele zeiljacht diverse routes door Indonesië aan. De crew is getraind om je het allerbeste van de Indonesische onderwaterwereld met al zijn diversiteit te bieden. Wij zoeken de beste duikplaatsen op, ver van de massa, met verborgen pareltjes. Deze minder gekende duikplaatsen onderstrepen het ongerepte karakter van de Indonesische archipel. Onze gidsen, die maximaal vier duikers meenemen en veiligheid altijd op de eerste plaats stellen, laten je groot en klein leven zien, van hamerhaaien tot de wobbegong en pigmee-zeepaardjes, van manta’s tot schildpadden en de allerkleinste critters. Een unieke ervaring die je alleen op een trip met de Ilike zult beleven!

Op de Ilike, die is voorzien is van de modernste (duik)veiligheidsapparatuur, is plaats voor 16 duikers, die worden ondergebracht in de 8 tweepersoonskajuiten met airco en eigen badkamer. Zeven kajuiten bevinden zich benedendeks, de achtste, de Seaview kajuit is op het bovendek gelegen en biedt uitzicht op de eindeloze en spectaculaire wateren die bevaren worden.
Maaltijden, een mix van Indonesische en internationale gerechten, worden vers bereid in de open keuken en geserveerd op het achterdek. Er is voldoende ruimte aan boord om te relaxen, bijvoorbeeld op het zonnedek (deels overdekt) of aan de grote tafel met comfy zitvanken op het duikdek.

Voor meer informatie en boeken kun je terecht bij Dive Along

ilike_Floor plan 2
Ilike sails (2)

1 reactie

  1. Gedoken van de Noorse Zee tot de Rode Zee maar Indonesië is een stukje paradijs waar ik alleen nog maar van heb kunnen dromen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief