Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

TUSA Hybrid – échte droogpakvinnen

Ben je droogpak- of techduiker én op zoek naar vinnen? Zoek niet verder, met de TUSA Hybrid vinnen kun je rekenen op optimale stuwkracht en minimale weerstand.

TUSA, bekend van de hoogste kwaliteit in ABC-materialen, brengt met deze nieuwe Hybrid vinnen voor droogpakduikers en techduikers het beste voor deze twee werelden. De vinnen zijn zwaar en degelijk qua uitvoering en daarmee praktisch onverwoestbaar. Ze zijn gemaakt van natuurrubber voor de beste natuurlijke veerkracht in de slag. Optimaal design voor de neerwaartse stuwslag en minimale weerstand bij de opwaartse slag door de ventilatie-openingen.

De Hybrid heeft een ruime voetpocket zodat je de vin gemakkelijk kunt aan- en uittrekken. Dankzij de robuuste metalen springstrap blijft de vin stevig aan je voet zitten. Het blad en de voetpocket zijn voorzien van een opening zodat je de vinnen goed aan je uitrusting kunt vastclippen zodat jij op weg van en naar het water je handen vrij hebt.

De TUSA Hybrid vin is beschikbaar in 3 onopvallende kleuren: zwart, donkergrijs en blauw. De maatvoering en de bijbehorende gewichten zijn: 2350 gram in maat large, 2700 gram in maat XL, 2950 gram in maat 2XL en 3400 gram in maat 3XL.

Verkoopprijs € 179

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief