Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Kom duikbrillen passen bij TUSA | Duikvaker 2024

Er zijn geen betere duikbrillen dan een TUSA duikbril! Echt waar! Maar dat mag je zelf komen proberen op de stand van TUSA tijdens de DUIKVAKER. Alle modellen zijn te passen tijdens de beursdagen. En als je toch bent… zoek meteen ook bijpassende vinnen uit!

TUSA maakt gebruik van de beste en zachtste kwaliteit siliconen voor het gelaatstuk. En dat in combinatie met technische snufjes als 3-D sync, Freedom Fit Technology en Round Skirt Edge maakt TUSA maskers tot ’s werelds meest comfortabele duikbrillen. Niet voor niets zie je steeds meer duikers en snorkelaars aan de waterkant staan met een TUSA duikbril.

De meest actuele modellen maar ook de nieuwste als de Zensee, de Intega en de Paragon/S zijn volop aanwezig om eens uit te proberen. Zoals er geen mens hetzelfde is, is er ook geen gezicht hetzelfde. Een duikbril moet je echt even goed op je gezicht hebben gehad voordat je zeker weet dat deze bij je past.  De TUSA adviseurs op de stand helpen je graag.

Zo veel kleuren

Pas op dat je niet verward raakt in de talloze kleuren. TUSA heeft elk model duikbril ook weer beschikbaar in legio kleuren. Voor de ene is dat misschien overbodig, maar  diegene die wel voor de kleur gaat, heeft op de beurs mooi de gelegenheid om alle kleuren eens goed te bekijken en zijn of haar favoriet te selecteren.

Brildrager?

Ben je bril drager? Ook geen probleem. TUSA biedt 3 verschillende modellen voor brildragers. Er zijn standaard optische glazen verkrijgbaar in min-, plus- en leesuitvoering. En als dat niet werkt, is er ook nog een mogelijkheid om je brilrecept om te zetten naar glazen voor je TUSA duikbril. Voor meer informatie kun je terecht op de stand bij een van de adviseurs.

Bijpassende vinnen

En als je toch op de TUSA stand bent, wat denk je van bijpassende vinnen! Ook daarin hebben we grote keuze.

Je vindt TUSA rechtsachter in hal 1. Je kan het niet missen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief