Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuw van SCUBAPRO: de Go-vin nu ook met gesloten hiel

De Go-vin van SCUBAPRO is zo populair dat hij er nu ook is in een uitvoering met gesloten hiel: de GO SPORT.

SCUBAPRO introduceert de GO SPORT vin met een ‘Boot-Fit’ design en met de functies en kenmerken die u kent van de originele GO vin. In deze uitvoering heeft de vin een Ergo3 voetpocket dat is aangepast voor gebruik met schoentjes. Ook het blad is iets veranderd: het heeft nu bevestigingspunten voor ribben ten behoeve van maximale stabiliteit. De ribben zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die binnen verhuurbedrijven ook kunnen dienen als maataanduiding. Net als de originele GO vin past de GO SPORT gemakkelijk in handbagage die aan IATA-regels voldoet, en het is dan ook een geweldige vin voor beginnende duikers die op reis gaan of in hun eigen omgeving duiken.

Kleuren
ZWART met grijze ribben, WIT met zwarte ribben, GEEL met zwarte ribben, BLAUW met grijze ribben & TURQUOISE met zwarte ribben

Maten:
 XS – XL

Gewicht: XS – 1,15kg / XL 1,80kg

GO SPORT-ribben
Go Fins hebben nu bevestigingspunten voor ribben ten behoeve van maximale stabiliteit. De ribben zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die binnen verhuurbedrijven ook kunnen dienen als maataanduiding.

Specificaties

  • Lichtgewicht vin – handig op reis en comfortabel en gebruiksvriendelijk in het water.
  • Het ‘Boot-Fit’ design met open hiel heeft een vervangbare elastische hielband die meteen goed zit en aan- en uittrekken makkelijker maakt.
  • Verbeterde Ergo3 voetpocket voor optimaal comfort en maximale overdracht van kracht.
  • Gemaakt van uitermate sterk 100% Monprene®: lagen kunnen niet loslaten, bladen breken niet en voetpockets scheuren niet uit – ideaal voor langdurig gebruik onder zware omstandigheden.
  • Het blad staat in een hoek van 25º op de voetpocket; dankzij het Central Power Panel behoudt het zijn starheid en wordt het water gekanaliseerd.
  • De ribben aan de onderzijde (Power Bars) voorkomen dat het blad doorbuigt. Ook bij zware belasting blijft het blad in een optimale hoek staan.
  • Snel, krachtig, stabiel en wendbaar zwemmen met minimale inspanning.
  • De vinnen passen in handbagage die aan IATA-regels voldoen – ideaal voor duikers die licht willen reizen.
  • Maatvoering gelijk aan de Seawing Nova.
  • Met punten voor bevestiging van extra ribben die zorgen voor nog meer stabiliteit.


Benieuwd naar deze nieuwe vinnen en andere producten van SCUBAPRO? Ga langs bij een dealer in de buurt of kijk op de website van SCUBAPRO.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief