Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Phazer vinnen van Aqua Lung – perfecte balans

Minimale inspanning en toch een krachtige vinslag? Dan kies je voor de Phazer vin van Aqua Lung. Een revolutionaire vin met het comfort dat je als duiker zoekt!

De Phazer is een vin voor het buitenwater en is voorzien van de revolutionaire Wave Rib-technologie. Jij als duiker ervaart een perfecte balans tussen een krachtige vinslag en minimale inspanning. Er is gebruikgemaakt van drie materialen en een geavanceerd kanaliseringssysteem. Alles aan deze vin is erop gericht dat jij bij iedere vinslag meer energie vrijkomt dan jij erin hebt gestopt!

Wave Rib-technologie – De revolutionaire zijribben vormen het hart van de Phazer-vin. De elastomeren secties werken samen met de golfvormige delen van de zijribben om de energie die tijdens het trappen geproduceerd wordt op te hopen (laden) en vervolgens af te geven. Efficiënter, krachtiger, maar ook gemakkelijker en geschikt voor beginners en gevorderde duikers!

Nieuwe elastische hielband – De vinnen hebben een nieuwe elastische hielband met een nieuwe hielsteun zodat je de vinnen snel en eenvoudig aan- en uittrekt.

Tri-materiaal-constructie – Het tri-materiaal design optimaliseert elk deel van de vin. De voetpocket, het blad en de zijribben zijn allemaal gemaakt van een ander geavanceerd materiaal voor optimale prestaties.

Hydro Power Channel – Het kanaal aan de voorzijde van de voetpocket laat water naar beneden stromen voor meer efficiëntie, kracht en balans, waardoor de Phazer ideaal is voor gevorderde duikers en beginners.

Nieuw kanaliseringssysteem – Het vinblad is uitgerust met een flexibel TPR-membraan voor een betere kanalisering van het water tijdens de neergaande en opwaartse trapbeweging van de vinslag.

Je ziet het! De Phazer is dé buitenwatervin voor elke duiker die optimaal van de duik kan genieten. Wil je het eens ‘voelen’? Ga langs bij de erkende Aqua Lung dealer. Daar kunnen ze je alles vertellen over de Phazer.

Winnen!

In de week van 16 tot en met 22 augustus maak je kans op deze vinnen. Doe mee met de DuikeninBeeld Zomerquiz! Klik…

1 reactie

  1. Ik heb al 30 jaar Mares vinnen, nu gaan ze een beetje oud worden. maar volgens mij zit het in je spierkracht van je benen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief