Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Techduiken met Black Marlin – de voorjaarsplanning

Wil jij je eerste stappen op het gebied van technisch duiken zetten? Of de volgende stap binnen het techduiken maken? Black Marlin Tech Dive Training heeft nieuwe cursussen gepland.

Dit voorjaar kun je bij Black Marlin Tech Dive Training je eerste (of volgende) stappen binnen het technisch duiken zetten. TDI Tech-instructeur Bas Poelmann zorgt voor veel persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching, ook als de ‘cursusuren’ eigenlijk al op zijn en je het toch nodig hebt. Dit is niet even snel een brevetje scoren, maar je krijgt de tijd krijgen om te oefenen tot je de vaardigheden echt beheerst. Want techduiken kun je maar op een manier doen: goed!

Geplande data én op aanvraag

We hebben dit voorjaar nieuwe opleidingen voor je op de agenda gezet, maar er is meer mogelijk op aanvraag. De opleidingen worden in principe gegeven vanuit Scuba-Academie in Vinkeveen, maar in je favoriete plas om de hoek is ook van alles mogelijk. Alle opleidingen worden in kleine groepjes van maximaal 3 deelnemers per instructeur verzorgd.
Ook staat er een Tech weekend naar Hemmoor gepland, waar je lekker kunt gaan duiken of workshops kunt volgen.

Klik hieronder op een opleiding voor meer informatie. Staat je opleiding er niet bij of komt de datum niet uit, neem contact op met Bas Poelmann (zie kader onderaan) voor de mogelijkheden.

Meer info

Wil je meer weten over deze of een andere techduikopleiding? Neem contact met ons op via baspoelmann@me.com, op 06-52588730 of via Facebook.  We beantwoorden graag al je vragen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief