Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Black Marlin – TDI opleiding Intro to Tech

Black Marlin Tech Dive Training verzorgt technische duikopleidingen voor beginners en gevorderden. De opleiding Intro to Tech is je eerste stap in de wereld van het technisch duiken.

In deze uitdagende cursus leg je de grondbeginselen (‘Fundamentals’) van het technisch duiken. We gaan eerst aan de slag met het creëren van een stabiel ‘platform’: goede controle over trim en buoyancy, team awareness en de beheersing van diverse vintechnieken zoals de frog kick, helicopter turn en back kick. Daarna zijn we klaar om te gaan oefenen met getrapte opstijgingen, leggen van een gidslijn, het schieten van een docoboei etc. We besteden veel aandacht aan uitrusting configuratie. Planning, veiligheidschecks, en deco theorie mogen niet ontbreken. Je maakt minimaal 8 duiken en we behandelen minimaal 8 uur theorie. De cursus duurt, afhankelijk van je aanvangsniveau, minimaal 4 dagen.

Wat moet je al kunnen bij aanvang van de cursus?

Open Water Diver cursus afgerond en ervaring met droogpakduiken. Een nitroxopleiding wordt aanbevolen. Daarnaast stellen we enkele eisen aan je uitrusting – daar informeren we je graag verder over.

Kosten

€ 579,- pp. excl gasvullingen

Aanvang

De cursus begint op 9 april 2022.

Locatie

Scuba-Academie, Vinkeveen

Meer info

Wil je meer weten over deze of een andere techduikopleiding? Neem contact met ons op via baspoelmann@me.com, op 06-52588730 of via Facebook.  We beantwoorden graag al je vragen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief