Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Red Sea Photo Experience

In april 2015 organiseert Dive and Travel in samenwerking met Nemo Dive Club & Hotel en onderwaterfotograaf Edwin van der Sande de 8ste editie van de Photo Experience. Een reis waarin onderwaterfotografie centraal staat. 

De Red Sea Photo Experience is van zaterdag 18-25 april 2015 en tijdens deze reis verblijf je in het onder Nederlands leiding staande Nemo Dive Club & Hotel, gelegen direct aan de Rode Zee. Je duikt in één van de bekendste duikgebieden van Egypte, de baai van Safaga. Hier liggen de bekende duikplaatsen als Panorama Reef, Abu Kefan, Gamul Soroya en het wrak van de Salem Express. Dagelijks worden er 2 duiken gemaakt waarbij je naar hartenlust kan fotograferen.

Photo ExperienceIs de Red Sea Photo Experience iets voor jou?

Aan de Photo Experience reizen doen fotografen van alle niveaus mee, zowel beginnende als ervaren fotografen. Door de opzet van deze reizen bepaal jij zelf of je wilt leren en wat je wilt leren. Is verbeteren je doel, dan helpt onderwaterfotograaf Edwin van der Sande je om deze doelstelling te realiseren. De Red Sea Photo Experience is geen strakke cursus maar een gezellige reis waarbij je heerlijk kunt fotografen en ervaringen kunt uitwisselen en je samen met Edwin je verbeterpunten oppakt. De Photo Experience-reizen gaan naar de mooiste duiklocaties en geven je de kans om een week intensief met je hobby bezig te zijn.

De reis
  • Vertrek: zaterdag 18-25 april 2015 vanaf Amsterdam Schiphol Airport met Corendon Airlines naar Hurghada
  • Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
  • Maximaal aantal deelnemers: 14
  • Kosten: Verblijf in een 2-persoons kamer € 1029,00
  • Duiken: 10 bootduiken incl. fles/lucht/lood. Nitrox is tegen een toeslag beschikbaar
  • 2 nachtduiken op het huisrif zijn tijdens de reis inbegrepen
  • Kamertype: 2-pers. met airco, warm water en WIFI
  • Verblijfservice: volpension
  • Benodigdheden: Digitale onderwatercamera. Het formaat maakt niet uit! Mocht je een laptop hebben en deze mee kunnen nemen, dan is dat erg handig
  • Duikbagage: 30 kg bagagevrijdom en 7 kilo handbagage
Nemo_Safaga_Rode ZeeNederlandse gastvrijheid direct aan de Rode Zee

Nemo Dive Club & Hotel ligt direct aan de kust van Safaga. Het hotel heeft naast een zwembad ook een eigen privéstrand! Nemo ligt op loopafstand van de Marina Safaga en het “oude” Safaga. Het hotel is niet zo groot en heeft een ongedwongen sfeer, het  staat onder de leiding van de Nederlander Bert Biemans. Op de begane grond vind je de duikschool, duikwinkel en het Grand Café, op de eerste t/m derde verdieping zijn de hotelkamers en op de vierde verdieping bevinden zich het dakterras en het restaurant met een prachtig zicht op de zee, de bergen en Safaga. ’s Avonds is het ook heel gezellig bij Nemo. Er worden regelmatig Beach BBQ’s en Beach Party’s georganiseerd, en ze hebben ook een groot scherm waarop ze films, onderwatervideo’s en onderwaterfoto’s laten zien. In de bar beneden is draadloos internet aanwezig.

De inhoud van de Red Sea Photo Experience

Tijdens de Photo Experience krijg je alle ruimte om ontspannen met je hobby bezig te zijn, je kunt heerlijk duiken en fotograferen. Naast dat je samen met Edwin actief kunt werken aan het realiseren van je eigen leerdoelen, zal je samen met de andere fotografen stilstaan bij een aantal onderwerpen op het gebied van onderwaterfotografie. Edwin zal je aan de hand van een aantal presentaties meenemen in thema’s als het fotograferen van vissen, het maken van menglichtfoto’s, macrofotografie, wrakfotografie en de ideale compositie. Door deze presentaties, het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers en het actief werken aan je leerdoelen, zul je op een leuke manier je fotografie naar een hoger niveau brengen.

Edwin van der Sande_profielEdwin van der Sande

Even voorstellen, Edwin van der Sande is freelance fotograaf, journalist en communicatiespecialist. Als fotograaf legt hij de lat hoog en wil hij zijn fotografie steeds verbeteren. Zijn grootste kracht is zijn enthousiasme en energie. Of het nu gaat om een macro- of een groothoekopname, elke keer zal Edwin proberen het optimale resultaat uit de camera en zichzelf te halen. Het resultaat? Een mooie weergave van het bijzondere leven dat je onder water kunt aanschouwen.

Meer informatie en direct boeken?

Ben je enthousiast en wil jij deze kans niet missen? Ga dan voor meer informatie en het aanvragen van een offerte naar: http://www.diveandtravel.nl/duikreizen/red-sea-photo-experience

Meer Photo Experience-reizen

In september 2015 organiseren we de 9de editie van de Photo Experience. Deze Photo Experience gaat naar het nieuwe Magic Oceans Dive Resort op Bohol in de Filippijnen. Voor deze reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Bel of mail gerust als je interesse hebt voor deze reis.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief