Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

Onderwaterfotografiespecialisten Onderwaterhuis.NL en ScubaCam.nl gaan samen!

Per 1 oktober slaan Onderwaterhuis.NL en ScubaCam.nl de handen ineen en gaan zij samen. In de maand oktober wordt dat uitgebreid gevierd!

In hun zoektocht naar een nieuwe onderwatercamera, onderwaterhuis of flitser hebben de meeste onderwaterfotografen wel eens een bezoek gebracht aan de winkel of de website van Onderwaterhuis.NL of ScubaCam.nl. Ook op de duikbeurzen in Utrecht en Antwerpen konden duikers afgelopen voorjaar bij beide bedrijven de laatste nieuwtjes bekijken op het gebied van fotografie en video onder water. Per 1 oktober slaan de eigenaren Marco Heesbeen en Ron Polet de handen ineen en gaan Onderwaterhuis.NL en ScubaCam.nl samen. In de maand oktober wordt dat uitgebreid gevierd!
Het team van Onderwaterhuis.NL wordt dan uitgebreid met Ron Polet (ScubaCam.nl). De vertrouwde gezichten van Marco Heesbeen en het team van Onderwaterhuis.NL blijven.…maar alle onderwatercamera-specialisten zijn voortaan te vinden in het pand van Onderwaterhuis.NL in Oud Gastel (bij Roosendaal). Het complete assortiment van ScubaCam.nl wordt toegevoegd aan het huidige assortiment van Onderwaterhuis.NL. Ook voor onderhoud, service en garantie kunnen klanten daar terecht.  De showroom van ScubaCam.nl in Sprang-Capelle sluit per 1 oktober.

Win een ballonvaart boven je favoriete (duik)gebied in Nederland of België!
Om het samengaan te vieren wordt de maand oktober een feestmaand bij de onderwaterfotografiespecialisten. Klanten profiteren van allerlei feestaanbiedingen, gratis verzending van bestellingen in de webshop en met een ludieke winactie kan iedereen kans maken op kaartjes voor een ballonvaart boven zijn of haar favoriete (duik)gebied of bijvoorbeeld de eigen woonomgeving. De opdracht is simpel: “Maak een leuke, originele, ludieke duikselfie en plaats die op je eigen Facebookpagina (openbaar/wereldbolletje). Neem in de tekst die je erbij zet de hashtag #onderwaterhuis op.” Gedurende de hele maand oktober mag je zo vaak meedoen als je wil. De leukste, meest originele duikselfie wordt beloond met 2 kaartjes voor een ballonvaart.

owhuisEén adres voor alles op het gebied van onderwaterfotografie en –video
Vanaf 1 oktober zijn Ron Polet en het complete assortiment van ScubaCam.nl te vinden op het adres Neon 25 in Oud Gastel in de showroom van Onderwaterhuis.NL. De websites worden samengevoegd tot één grote, zeer complete website waar alles terug te vinden is. In het voorjaar zullen de onderwaterfotografiespecialisten ook weer samen acte de présence geven in een grote stand op de Duikvakerbeurs in Utrecht en de Antwerpse Duiksportbeurs.

Beide vakspecialisten hebben veel zin in de nieuwe samenwerking en we gaan vast nog veel van hen horen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief