Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Belgische Duiksportbeurs: Onderwaterfotografie voor beginners

Tijdens de Belgische Duiksportbeurs schuiven de leukste, interessantste specialisten bij ons aan. Zij gaan met je in gesprek, beantwoorden je vragen en nemen je mee in hun enthousiasme. Edwin van der Sande is erbij!
snotolf_2Fotografeer je nog niet zo lang onder water en heb je allerlei vragen? Of wil je ermee beginnen maar weet je niet waar? Onderwaterfotograaf Edwin van der Sande zit klaar om je te helpen.

Als je net begint of net begonnen bent, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je ziet de meest uitgebreide camerasets met alle toeters en bellen het water in gaan maar ook duikers die lekker simpel met een compactcamera onderduiken. Wat heb je nodig? Hoe kun je het best beginnen? Wat heb je er nog meer bij nodig en hoe kun je de volgende duik je foto’s weer net iets verbeteren – ook de grote fotografen zijn ooit bij het begin begonnen!

Schuif samen met andere beginnende fotografen aan de thematafel aan en deel de uitdagingen die je onder water tegenkomt. Stomme vragen bestaan niet. Je zult zien dat je na een bezoek aan deze thematafel weer een stukje verder bent!

Belize-blenny-op-hardkoraal-edwin-van-der-sande_7242505-2-20140724--Edwin-vd-Sande-Dominicaanse-republiek

Wanneer?

zaterdag 12.15 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld

Klik hier voor het volledige programma

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief