Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

NOB lanceert Duikspotter

De Nederlandse Onderwatersport Bond is bezig met een flinke vernieuwingsslag: na een nieuw logo en een nieuwe corporate website is vandaag het platform Duikspotter.nl gelanceerd. Hier vind je o.a. honderden artikelen die afkomstig zijn uit Onderwatersport, het magazine van de NOB. Ook bevat Duikspotter een handige duikkaart en een kalender vol duikevents. 

 
Op Duikspotter staan twaalf thema’s centraal, waaronder onderwaterbiologie, duikmateriaal, wrakduiken en duiktechniek. Per thema vind je mooie reportages, achtergrondverhalen, interviews en foto’s die in het magazine Onderwatersport hebben gestaan. “De NOB wil graag meer duikers bereiken en de content uit ons blad is daar zeer geschikt voor”, aldus bureaumanager Desmond van Santen. “Het bedrijf Sportunity heeft ons geholpen om met Duikspotter een breder bereik te genereren. Het papieren magazine belandt na verloop van tijd bij het oud papier, terwijl Duikspotter een handig digitaal archief is voor duikers!”

Meer duikfaciliteiten
Daarmee is Duikspotter ook interessant voor duikers die niet bij een club actief zijn. De NOB is van oudsher gericht op verenigingen, maar hoopt met Duikspotter dus een nieuwe groep duikers aan zich te binden. “De artikelen zijn namelijk interessant voor alle duikers”, licht Van Santen toe. Extra mooi: alle inkomsten die de NOB met Duikspotter genereert, komen volledig ten gunste van de duiksport in Nederland. “Op termijn hopen we dat de vaste groep gebruikers zo groot is dat we van de inkomsten meer duikfaciliteiten kunnen creëren.”

Eerste maand gratis
De duikkaart – waaraan ook Duikersgids en Duikeninbeeld.tv een bijdrage leveren – en de kalender zijn voor iedereen gratis beschikbaar, maar de artikelen kun je alleen lezen als je een profiel aanmaakt op Duikspotter. De eerste maand is voor iedereen gratis, daarna kun je kiezen voor een maandaccount (€2,50) of jaaraccount (€42,50). “Het jaaraccount is in verhouding weliswaar duurder, maar heeft interessante extra voordelen. Als je lid bent van de NOB, krijg je overigens gratis toegang tot het platform.”

Winactie in december
Onder iedereen die in de maand december een profiel aanmaakt verloot de NOB verschillende prijzen. Duikers maken o.a. kans op een maskerset, duiktas, duiklamp, Duikersgids en een maritieme indoortraining. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Scubapro, Amilco Sports, Duikersgids en Get Wet Maritiem.

Voor meer informatie: www.duikspotter.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief