Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

De bond voor alle duikers is ook op Duikvaker!

De Nederlandse Onderwatersport Bond staat ook in 2023 op Duikvaker voor je klaar. Weet je dat de bond zich inzet voor elke duiker?

Lid zijn van de bond doe je samen met 13.000 andere duikers om meerdere redenen.

1. Je hebt altijd een buddy en gezelligheid in de buurt. Kijk op de www.duikspotter.nl/duikkaart en vind een vereniging bij jou in de regio.
2. Je kunt bij een NOB-vereniging zowel als beginnende- en gevorderdere duiker interessante duikopleidingen en/of specialisaties volgen.
3. Je kunt kennismaken met vinzwemmen, onderwaterhockey, freediven of onderwaterrugby. Veel NOB-verenigingen bieden deze sporten aan en nemen deel aan wedstrijden.
4. Met jouw verenigings-lidmaatschap help je mee aan het behoud van schoon, veilig en goed duikwater in Nederland.
5. Elk lid van een NOB-vereniging is automatisch collectief verzekerd tegen ongevallen tijdens onderwatersportactiviteiten en aansprakelijkheid.
6. Net als alle andere 13.000 leden ontvang je 6 x per jaar een inspirerend magazine vol met mooie verhalen en foto’s in de brievenbus.

Wil jij ook ervaren hoe leuk het duiken in Nederland is? Kom dan duiken bij een vereniging die is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB)!

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief