Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Filip Staes neemt je mee naar drie bijzondere bestemmingen

Op zondag 11 november organiseert DuikeninBeeld op Nature Talks 2018, het festival voor de natuurfotograaf, een speciaal programma waarin de onderwaterwereld centraal staat. Met binnen- en buitenlandse onderwaterfotografen en -filmers. De Belgische onderwaterfotograaf Filip Staes neemt je mee op een audiovisuele reis naar Tirol, Zuid-Afrika en Raja Ampat.

Oostenrijk staat niet meteen hoog aangeschreven op het lijstje van vele duikers. Toch is het voor de al vele malen internationaal bekroonde Filip Staes één van zijn favoriete bestemmingen. In juli van dit jaar trok hij met een groep enthousiaste duikers naar het Samaranger- en Fernsteinmeer in Tirol om er te gaan fotograferen in Europa’s meest heldere meren.

  Ook Zuid Afrika bezocht hij al twee keer. Vooral de wateren rond de Westkaap trokken hem enorm aan door het kleurrijke macroleven, de kelpwouden en natuurlijk ook de haaien die er rondzwemmen. Wist je dat er in Zuid Afrika ook pinguïns zijn?

Zijn meest favoriete plek is toch wel Raja Ampat  in West-Papua en meer bepaald het eiland Pulau Pef. Daar vond hij zijn ideale uitvalbasis om er te gaan duiken op maagdelijke riffen in een explosie van kleuren en leven.

Filip zal je tijdens zijn presentatie meenemen naar deze drie bijzondere bestemmingen. Hij is ook een meester in het maken van audiovisuele presentaties waar hij al vele prijzen mee behaalde. In zijn gekende stijl vol passie en verhaal krijg je meteen zin om in het water te springen. Een afspraak die je niet mag missen!

 

Wil je erbij zijn en tickets bestellen? Of wil je meer informatie over het DuikeninBeeld-programma op Nature Talks? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief