Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Jonge duikers gaan op duikexpeditie | Duikvaker 2024

De Nederlandse Onderwatersport Bond organiseert op Duikvaker 2024 een echte duikexpeditie voor jonge (toekomstige) duikers. Wie doet er mee?

En ook DuikeninBeeld is, samen met andere exposanten, onderdeel van deze speurtocht over de beursvloer. Er zijn verschillende spellen te spelen, waaronder een zoektocht, een strandbingo, fotomomenten, een rebus en meer! Dit is allemaal gericht op kinderen van 9 t/m 14 jaar. Met een heuse expeditiegids kunnen de kinderen bij alle expeditiepunten een sticker verdienen voor in hun expeditiegids. Een volle gids zorgt uiteraard voor een beloning.

Bij de stand van de NOB kunnen de kinderen de beloning in ontvangst nemen wanneer ze de volle stickerkaart uit de gids hebben ingeleverd. Daarnaast wordt op beide dagen een leuke prijs verloot bij de stand van de NOB. Genoeg te beleven dus voor de allerkleinste duikers!

Ben je van plan om naar de Duikvaker te komen? Neem dan vooral je neefje, dochter, buurjongen en/of kleindochter gezellig mee en kom bij ons langs! Voor kinderen t/m 16 jaar is de entree gratis, dus waarom zou je als kind niet meegaan?!

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief