Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Join the Explorers met Wanderlust Dive Center op Bonaire

Bij Wanderlust Dive Center op Bonaire staat de deur open voor avonturiers die de wereld onder water willen ontdekken! Of je nu een beginner bent die zijn eerste duikbrevet wil behalen, een doorgewinterde duiker die op zoek is naar vervolgopleidingen, Extended Range duiken wilt maken of zelfs droomt van het behalen van je SSI prostatus, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Onze SSI instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van je duikreis. Van je Open Water Diver brevet, SSI Extended Range training en zelfs SCR (semi-closed rebreather) diving met de Mares Horizon. Wij bieden een uitgebreid scala aan opleidingsmogelijkheden om aan elke behoefte te voldoen. Wist je dat Wanderlust Dive Center het eerste SSI Diamond Center is op Bonaire?

Als je al gecertificeerd bent en gewoon wilt genieten van een dagje duiken, kun je bij ons terecht voor het huren van hoogwaardige Mares duikuitrusting en flessen, zodat je kunt genieten van de vrijheid van het verkennen van de prachtige onderwaterlandschappen van Bonaire op je eigen tempo.

Of je nu je passie voor duiken wilt ontdekken, je vaardigheden wilt verbeteren of je professionele duikcarrière een boost wilt geven, Wanderlust Dive Center is jouw ultieme duikbestemming op Bonaire!

Stephan en Linda hopen je snel te ontmoeten in Divers Paradise Bonaire. Ben je op zoek naar advies over jouw duikreis naar Bonaire? Stuur ons vrijblijvend een mail of Whatsapp bericht.

Te Awor!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief