Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

TODI kiest voor Mares

Wij zijn verheugd dat TODI (The Ultimate Diving Experience) gekozen heeft voor Mares als hun officiële partner voor het duikmateriaal.
todi

TODI is een uniek duikproject op de oude steenkoolmijn site van Beringen in België, waar je kan gaan duiken in een groot bassin met een diameter van 36m en een diepte van 10m (= 6.200.000 liter) met zoet water van 23°C en met 2.200 kleurrijke tropische vissen! Op de bodem van het duikbassin werden er ook verschillende decorelementen aangebracht zoals een boom, steenkorven, riffen, een grot, een kloof, een mijngang, een deel zuilen van Atlantis, een strandhut en 3 autocarossen van Ford Genk.

Op woensdag 13 juli werd de waterkraan opengedraaid om het bassin te vullen en begin september worden de eerste vissen uitgezet. De officiële opening is voorzien op zaterdag 29 oktober 2016.

Waarschijnlijk is het niet alleen voor onze slogan dat TODI ons als partner heeft gekozen… Just Add Water! Wanneer U komt duiken bij TODI, dan kan U dat namelijk vrijblijvend doen met de meest actuele en comfortabele Mares duikmaterialen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief