Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Reizen

Reportagewedstrijd 2016 – Jouw ticket naar Bonaire?

Klim in de pen! Zoek je mooiste foto’s of die van je buddy uit! En doe alleen of samen mee aan de Reportagewedstrijd 2016. De winnaar wint een reis voor twee personen naar Bonaire en mag daar een serie reportages maken.

In 2008 en 2011 organiseerde DuikeninBeeld ook al de Reportagewedstrijd en dat leverde prachtige reportages op over tal van onderwerpen, in binnen- en buitenland. De laatste editie werd gewonnen door Peter de Maagt met zijn ‘Baitball of Fire’.

Baitball of Fire. Foto: Peter de Maagt

Baitball of Fire. Foto: Peter de Maagt

En nu is het tijd voor de editie 2016! Dit jaar kun je opnieuw verhalen compleet met foto’s en eventueel een filmpje insturen. En weer maak je kans op een reis voor twee personen naar Bonaire waar je voor DuikeninBeeld.tv een serie reportages gaat maken, die natuurlijk gepubliceerd zullen worden op de leukste website voor en door duikers.

Een reportage bestaat uit verhaal en foto’s, en eventueel extra nog een film. Je mag het alleen doen, maar het hoeft niet: de beste schrijvers zijn lang niet altijd goede fotografen, en dat geldt andersom ook! Bovendien is het ook leuk om het samen te doen. Je kunt altijd via een reactie onder dit bericht of beter nog via de DuikeninBeeld-pagina op Facebook een oproep doen voor een fotograaf of auteur.

Waar je reportage over gaat? Dat laten we aan jou over. Zo lang de rode draad maar duiken en/of de onderwaterwereld is, waar ook ter wereld. Het is jouw reportage!

Bonaire
De Reportagewedstrijd 2016 wordt georganiseerd door DuikeninBeeld samen met het Bonaire Toeristenbureau en La Pura Vista, die ook de prijs sponsoren. Wat overigens niet betekent dat je inzending over Bonaire moet gaan; nee, alle hoeken van de wereld zijn toegestaan.
De hoofdprijs is een achtdaagse reis naar Bonaire voor twee personen, inclusief vlucht, accommodatie, duikpakket en huurauto.

Hoe en wanneer
Je kunt inzenden tot 15 december 2016. Je mag met maximaal vijf reportages meedoen!
Klik hier voor de spelregels.

Succes en vooral veel plezier!

la-pura-vista-banner             bonaire-logo-400px
Benieuwd naar de andere inzendingen die al gepubliceerd zijn,
klik hier!

LET OP!!!! DE REPORTAGEWEDSTRIJD IS NIET HETZELFDE ALS DE RUBRIEK DUIKREPORTER. ALS JE EEN EERDER GEPLAATST DUIKREPORT WILT INZENDEN VOOR DE REPORTAGEWEDSTRIJD, KAN DAT. JE MOET HET DAN OPNIEUW INSTUREN ZOALS IN DE VOORWAARDEN STAAT VERMELD.

2 reacties

  1. Leuke actie..

    Maar ik heb er net 3 maanden duikles gegeven..

    Erg leuk eiland..

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief