Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Hamlet Oasis, Bonaire

“Welkom in de meest relaxte oase van Bonaire”. Met 24 vrijstaande huisjes, omringd door tropische tuinen, eigen duikschool en een prachtig huisrif op steenworp afstand, mag Hamlet Oasis Bonaire met recht zo genoemd worden.

Hamlet-Oasis_Dive-Friends_2023_pool1
Hamlet-Oasis_Dive-Friends_2023_dive school 3

Onze tuin is een paradijs voor vogels die in ruime mate aanwezig zijn. Ideaal voor de fotografen onder ons. Ons huisrif is de drop-off Cliff – een van de mooiste duiksites voor macrofotografie!

Wat voor soort accommodaties bieden wij aan?

1- en 2-slaapkamerappartementen en studio’s. De appartementen hebben een volledige keuken en de studio’s een kitchenette. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, kabel tv, kluis en de terrassen zijn voorzien van zeer comfortabel buitenmeubilair. 

Wat maakt ons ook zo geschikt voor duikers?

De duikschool van Dive Friends Bonaire bevindt zich op ons resort waardoor al je duikbenodigdheden binnen handbereik zijn. Je bent dan ook zo vanuit je appartement bij de duikschool! Ons huisrif is Cliff: dit is een steile wand die start op 9 meter en afloopt naar 22 meter. Het is een mooi begroeide drop-off, wat weinig voorkomt op Bonaire, met veel zweepkoraal en waar je veel soorten vissen tegenkomt. Cliff staat bekend als een van de beste duikspots voor macrofotografen. Verder verschaffen wij duikers – op verzoek – gratis transportbakken en hangers voor de duikpakken.

Onze gasten krijgen 10% korting op de duiken bij Dive Friends.

OUD DiveFriendsBonaire

1 reactie

  1. Hier tweemaal verbleven. Helemaal prima en ook prachtig snorkelen bij Cliff en RumRunners. We komen terug.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief