Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Dive Friends, Bonaire

Zoek je een duikschool met een persoonlijk karakter, die je ook van alle gemakken voorziet? Dan is Dive Friends Bonaire de perfecte keuze.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met acht locaties verspreid over het eiland heb je altijd een duikschool bij jou in de buurt, waar je dan ook verblijft. Je kunt je tanks wisselen op elk van deze locaties, dus of je nu in het noorden of in het zuiden duikt, een nieuwe tank is nooit ver weg.

Naast tankpakketten bieden wij ook een breed scala aan PADI-duikcursussen aan, waaronder cursussen die speciaal voor Bonaire zijn ontwikkeld zoals de Shore Diver specialty en the Sea Turtle Conservation specialty. Bovendien krijg je 10% korting op elke achtereenvolgende cursus die je bij ons volgt. Ga je bijvoorbeeld je Advanced Open Water Diver halen en heb je extra interesse in onderwaterfotografie? Dan kun je de Underwater Photography specialty met 10% korting doen.

Bonaire heeft meer dan 60 duikstekken die bereikbaar zijn vanaf de kant waardoor je heel makkelijk samen met je buddy kunt gaan duiken. Met onze bootduiken naar Klein Bonaire en het noorden van het eiland kun je ook nog eens plekken zien die niet toegankelijk zijn vanaf de kant.

Wil je een hotel met een duikschool op locatie? Bij onder andere deze resorts zit een Dive Friends locatie op het terrein:

Voor reserveringen kun je een email sturen naar info@divefriendsbonaire.com.

1 reactie

  1. Aanrader… mijn vaste adres op Bonaire.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief