Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Steven Stegeman – Curaçao 4: eindelijk frogfish!

Een nieuw videoverslag van duikreporter Steven Stegeman! Deze keer  van zijn duiken bij Playa Lagun en Boca Piscado.


Datum:  29 april 2016
Duiklocatie: Curaçao, Piscado en Lagun

duikreport-call-to-action-350x85

atum duik: 29-04-2016
Duiklocatie: Curaçao, Piscado & Lagun
Vandaag ging buddy Laurie een dag mee duiken. De twee duiken met Relaxed Guided Dives gingen weer naar Playa Piscado en Playa Lagun in de hoop Laurie ook wat schildpadden te laten bewonderen. Helaas werkten de schildpadden niet mee. Door de vele zwemmers en snorkelaars was het erg druk bij die pier en de enige aanwezige schildpad zwom meteen het diepe in. Maar niet getreurd, er is hier altijd wat moois te zien. Zo konden we onderweg nog lekker genieten van een mooie murene en het uitbundige leven op het rif.
Toen we bijna terug waren bij de haven zagen we een aantal enthousiaste duikers hangen op de rand van het rif. Toch nog een schildpad? Nee, maar wel een frogfish! En een mooie gele variant de mooi vrij zit en zich rustig liet bewonderen. Wat een mooi einde van de duik! Dat is het verrassende van Curaçao. Je weet nooit wat je gaat tegenkomen en een “gewone” duik op het rif kan door het spotten van iets bijzonders ineens een van je leukste duiken worden.
De tweede duik deden we weer bij Playa Lagun. Hier helaas geen zeepaardje gevonden, maar de flying gunnard in het ondiepe was prachtig om te zien en een grote porcupinefish bleef ook heel lang voor de camera zwemmen.
Misschien dat we volgende week nog een poging doen om hier schildpadden te gaan spotten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief