Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Materiaal

Fotocadeautjes voor onder de kerstboom

Zoek jij nog een kerstcadeautje voor een onderwaterfotograaf of -filmer? Of moet je zelf je verlanglijstje nog aan de kerstman doorgeven? Wij hebben tips voor je! 

Magic kleurfilters

Wil je met natuurlijk licht fotograferen of filmen, maar toch meer kleur op jouw beelden krijgen? Ben je de te blauwe kleuren zat en wil je de realiteit meer benaderen en jouw beeldmateriaal meer laten spreken? Door gebruik te maken van een kleurfilter krijg je zonder lampen of flitsers te gebruiken meer kleur. De Magic kleurfilters zijn er in verschillende uitvoeringen, waarvan de Auto Magic Filters zeer geschikt zijn voor gebruik in combinatie met een compact camera met automatische witbalans. Er zijn filters voor blauw en groen water. Een cadeautip die kleur brengt!

Spiraalkoord

Wil jij je foto- of filmapparatuur tijdens het duiken niet verliezen, zorg dan dat je het goed zekert!  Met een spiraalkoord kan je de cameraset en accessoires  gemakkelijk aan het trimvest bevestigen. Zorg dat je het spiraalkoord aan één uiteinde goed vastmaakt aan je camera, het andere uiteinde haak je voor de duik aan het trimvest. De extra lengte die je door de elasticiteit van het spiraal krijgt, geeft je de ruimte om vrijuit te filmen of fotograferen. De spiraalkoorden zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Een handig cadeau!

Stix Floats

Met deze floats geef je drijfvermogen en comfort cadeau. Als je de Stix drijvers op de armen van het onderwaterhuis bevestigt, maak je de set onder water lichter. Je kunt de drijvers eenvoudig over de armen schuiven – je bepaalt zelf hoeveel. Het voordeel van een beter uitgetrimde set is dat je makkelijker foto’s of filmbeelden kan maken omdat je meer controle over de cameraset hebt. De Stix Float-sets zijn in verschillende formaten leverbaar – met de grootste variant win je zo’n 700 gram aan drijfvermogen.

Bandsleutel – Port Remover

Heb je een buddy al regelmatig zien stoeien tijdens het wisselen van de poort? Hebben jullie met z’n tweeën al de nodige keren zitten worstelen om de poort van het onderwaterhuis te krijgen? Dan is een bandsleutel of Port Remover een goede cadeautip! De strip/band van de sleutel sla je om de poort heen en door deze weer terug in de sleutel te steken krijg je niet alleen veel grip op je poort, maar kan je door de lengte van de sleutel ook meer kracht zetten. Kortom, de bandsleutel voor het verwijderen van de poort van het onderwaterhuis is vooral een handig cadeau!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief