Inloggen

Wachtwoord vergeten?

De magie van Black Water | Thematafel Duikvaker 2024

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.

Black Water, een wereld van ongekende schoonheid! Onderwaterfotograaf Raymond Wennekes biedt je een kijkje in deze bijzondere omgeving waar duiken en fotograferen anders zijn dan je gewend bent. Schuif aan, praat mee en stel vragen!

Wat is een Thematafel?

De Thematafel is een onderdeel van de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker. Er staan er twee en om elk heel en half uur zit er gedurende 45 minuten een specialist op zijn of haar gebied aan de Thematafel – de thema’s zijn gevarieerd! Jij kunt aanschuiven, vragen stellen, meedoen, meepraten, je eigen ervaringen delen of lekker luisteren. Je hoeft je niet aan te melden, schuif lekker aan!

Stel… iemand vertelt je dat hij je een heel nieuwe dimensie kan laten zien? Dat hij je kan meenemen naar een oude wereld vol vreemde en onvoorstelbare schoonheid.

Dat is precies wat onderwaterfotograaf Raymond Wennekes doet! Aan de Thematafel neemt hij je mee naar de magische wereld van Black Water en zal hij zijn duik- en foto-ervaringen met je delen.

En apart is het! Want in tegenstelling tot een typische dagduik, waarbij je op meerdere plekken kunt duiken en regelmatig hetzelfde leven tegenkomt, is het Black Water volkomen onvoorspelbaar. Ontdek samen met hem de onbekende schoonheid van de diepten, waarin duisternis en mysterie samenkomen in een betoverende onderwaterwereld. Ga met hem op reis door de duisternis, waar je de meest intrigerende zeedieren zult ontmoeten die zich alleen ’s nachts laten zien. Je krijgt een uniek kijkje in de adembenemende aspecten van Black Water-duiken.

De vraag is alleen… durf jij het aan om in deze magische wereld onder te duiken?

Wanneer?

zaterdag 16:00 uur
zondag 13:00 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief