Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

EWDR gaat door!

Goed nieuws na de schrik van begin mei: duikreisorganisatie EWDR  maakt een doorstart. Vanaf het najaar kun je bij EWDR weer duikreizen naar je favoriete of voor jou nieuwe bestemmingen boeken.

Zoals ze vandaag zelf melden op Facebook:

“Onze klanten hebben het misschien al in hun mail gelezen, maar nu mag de hele wereld het weten…. EWDR gaat door! Nadat in mei voor ons het doek dreigde te vallen is er de afgelopen maanden achter de schermen ontzettend veel gebeurd. De twee broers, Sebastiaan en Robbert op´t Hof kwamen ten tonele en hebben vol enthousiasme EWDR overgenomen. Samen met Arjan Gunnink én Rianne Poessé geloven zij in het EWDR concept en zien zij veel kansen voor de toekomst. Op dit moment wordt er hard gewerkt achter de schermen aan deze nieuwe opzet en daarom is reizen boeken nog even niet mogelijk. We hopen in het najaar weer helemaal terug te zijn.

Voor de klanten die bij EWDR een reis geboekt hadden voorafgaande aan het faillissement geldt dat de afhandeling van deze reizen & vouchers via het SGR verloopt. Als het goed is heeft iedereen bericht gehad van het SGR voor de verdere afwikkeling. Dit gaat volledig buiten EWDR om.

We hopen dat in het najaar van 2021 alle zaken met de SGR afgehandeld zijn voor onze klanten én dat de wereld weer op groen staat. Dan staan wij voor jullie klaar om mooie duikreizen samen te stellen.”

Namens iedereen bij DuikeninBeeld wensen wij Arjan en zijn team veel succes.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief