Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Foto en film / Reizen

Op jacht naar de Nemorabele foto

De doelen worden ambitieuzer, nu de Red Sea Photo Experience een aantal dagen bezig is. We zijn op jacht naar foto’s met net dat beetje extra.

De deelnemers van deze editie van de Photo Experience zijn nu een aantal dagen bezig en nog steeds lekker fanatiek. Voor een aantal fotografen was het werken met manuele instellingen al heel normaal, nu is dat voor iedereen het

Nini De Ryck

Nini De Ryck

geval. Natuurlijk stoeien ze nog wel eens om onder water de juiste instelling te vinden, maar ze gaan nu ook echt allemaal veel bewuster met de mogelijkheden om. Werd er bij het begin van deze Photo Experience geroepen dat het onder water moeilijker is om op compositie te letten dan boven water, nu doet iedereen dat met plezier. Elke foto wordt veel bewuster gemaakt.

Mooie riffen en veel leven
Het team van Nemo doet zijn best om ons de fraaiste duikstekken in Safaga te laten zien. Ervaren duikers krijgen standaard alle ruimte om zelfstandig te duiken, wat de deelnemende fotografen alle gelegenheid geeft om hun ding te

Ellis Vegt

Ellis Vegt

doen. De riffen in de omgeving van Safaga zijn van goede kwaliteit met fraaie harde en zachte koralen en een grote diversiteit aan onderwaterleven. Soms lijkt het fotograferen net even eenvoudiger door de grote hoeveelheid vis, maar de forse aanwezigheid wil niet zeggen dat het ook makkelijke modellen zijn. De kwaliteit van de foto’s van de deelnemers wordt steeds hoger. Iedereen durft nu zelfs te dromen van die bijzondere momenten, die speciale ontmoetingen, die foto’s met net dat beetje extra… De jacht op de Nemorabele foto’s is geopend. Wij gaan met vol enthousiasme door naar het laatste deel van deze Red Sea Photo Experience.

Foto’s: anemoonvis – Nini De Ryck, groothoekopname – Jeroen Zetz, witgevlekte kogelvis – Ellis Vegt  

Deze blog én de Red Sea Photo Experience 2015 zijn tot stand gekomen met dank aan:

 

Links:

http://www.nemodive.com/
http://www.diveandtravel.nl/

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief