Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Haaienbescherming – wat kun jij doen?

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Irene Kingma van Save Our Sharks bijvoorbeeld!

Haai_Cariben_Guido LeursHaaien, bloeddorstige monsters? Nee!
Haaien, roofdieren? Ja!
Haaien zijn heel erg belangrijk voor de instandhouding van het ecosysteem. Maar een aantal soorten staat ook op de Rode Lijst van bedreigde diersoorten. Reden om deze fascinerende dieren actief te beschermen.

Bescherming is niet alleen een zaak van overheden. Ook jij kunt daarbij een rol spelen. Irene Kingma van Save Our Sharks NL vertelt aan de thematafel hoe jij een verschil kunt maken – hoe groot of klein dan ook. Maar ook andere haaienvragen kun je aan de thematafel aan haar stellen. Wil je meer weten over gedrag, over verspreidingsgebieden, de haaien in Nederlands water en het project Save Our Sharks zelf, roep!

Wanneer?
zaterdag 15:00 uur
zondag 12:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief