Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Reisjackets van 2016 in beeld

reisjackets

Als je op reis gaat, telt elke kilo. Gelukkig houden de fabrikanten hier ook rekening mee. Om je op weg te helpen hebben wij weer een overzicht gemaakt van de reisjackets die nu in de rekken van de duikwinkels hangen.

Wij hebben de fabrikanten en distributeurs gevraagd welke modellen reisjackets ze voor je hebben. In dit overzicht presenteren zij de jackets die je nu bij de duikwinkels in de rekken vindt. De informatie die bij elk reisjacket staat vermeld, is verstrekt door de fabrikant of distributeur zelf. Wij geven geen waarde-oordeel. Het gewicht en het hefvermogen is gebaseerd op de jackets in maat M. Overigens, als een merk er niet bij staat, wil dat niet zeggen dat het geen reisjackets heeft: in dat geval hebben we van de fabrikant/distributeur geen info ontvangen. De duikwinkel bij jou in de buurt kan je altijd up-to-date informatie geven. 

Wat is een reisjacket?

Er bestaat geen kant-en-klare definitie van een reisjacket. Helaas, want dat zou het maken van een overzicht als dit aanzienlijk makkelijker maken. Het gewicht van een jacket is belangrijk evenals de mate waarin het compact mee te nemen is in je bagage. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van andere eisen die je ook aan een regulier jacket stelt. Aangezien het gewicht het belangrijkste criterium is, is dat in dit geval leidend. In dit overzicht vind je jackets tot een gewicht van 4 kilogram.

Hoe presenteren we de jackets? Wij hebben gekozen voor alfabetische volgorde op model. Prijzen noemen we niet, wel de prijsklasse:  

Prijscategorie druppelA    Adviesverkoopprijs tot 300 euro

Prijscategorie druppelB    Adviesverkoopprijs tussen 300 en 450 euro

Prijscategorie druppelC   Adviesverkoopprijs vanaf 450 euro

Prijscategorie druppelB Air Travel
Cressi

Met zijn compacte design en indrukwekkende functies biedt de Air Travel gemakkelijk transport zonder in te leveren op de prestaties.  Het Lock-Aid loodsysteem is makkelijk in gebruik en eenvoudig te verwijderen. Er zijn drie overdrukventielen en  een bungeesysteem houdt de achter geplaatste luchtkamer (wingmodel) in model en zorgt voor een gestroomlijnd profiel in het water en een groot drijfvermogen. Snel en eenvoudig tot een klein pakketje op te vouwen.

 • Gewicht: 2,5 kg
 • Hefvermogen: 16,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Cressi Air Travel…

Prijscategorie druppelC Aqualung_Axiom_reisjacket_trimvestAxiom
Aqua Lung

De Aqua Lung Axiom is een zeer compleet en makkelijk te gebruiken trimvest.  Het is een eigenschaprijke, ADV stijl, wrap-around trimvest.  Het geïntegreerde Wrapture ™ harnas systeem stelt je in staat om comfortabel recht op te staan, terwijl de cilinder perfect verticaal, en dicht bij het lichaam blijft. Het GripLock™ tankband- en gespsysteem maakt zijn debuut op de Axiom (i3). Dit sterke en veilige systeem maakt bevestiging van de cilinder gemakkelijker dan ooit tevoren.

 • Gewicht: 3,57 kg
 • Hefvermogen: 15,2 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Axiom… 

Prijscategorie druppelC Axiom i3reisjacket-aqualung-axiom-i3
Aqua Lung

De Axiom i3 is Aqua Lungs meest comfortabel en makkelijk te gebruiken trimvest. Het is eigenschaprijke, ADV stijl, wrap-around trimvest met het gepatenteerde innovatieve i3 inflatie-/deflatiesysteem. Het geïntegreerde Wrapture™ harnas systeem stelt je in staat om comfortabel recht op te staan, terwijl de cilinder perfect verticaal en dicht bij het lichaam blijft. Het trimvest is voorzien van behoorlijk wat functionele en slimme eigenschappen.

 • Gewicht: 3,8 kg
 • Hefvermogen: 16,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Axiom i3…

Prijscategorie druppelB Biolite
Oceanicreisjackets-oceanic-biolite

Het nieuwe Biolite BCD heeft een nieuw gestroomlijnde ontwerp met een geïntegreerd loodsysteem. Dit is de ultieme reis BCD met een perfecte balans van kenmerken en voordelen die het duiken echt leuk maken. De Biolite heeft een eenvoudig en ongecompliceerd ontwerp dat zich richt op comfort en gemak. Als jouw reisplannen om lichtgewicht bagage vragen, is dit Biolite BCD is zeker iets voor jou.

 • Gewicht: 2,45 kg
 • Hefvermogen: 11,3 liter
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Oceanic Biolite…

De Oceanic Biolite is verkrijgbaar bij:

het duikhuis logo

Prijscategorie druppelC Aqualung_Dimension_Trimvest-ReisjacketDimension
Aqua Lung

De Aqua Lung Dimension heeft een wing luchtkamer, traditionele inflator en voorzien van Aqua Lung’s geïntegreerde Wrapture™ Harness System dat voor een geweldig comfort en stabiliteit zorgt. De Aqua Lung Dimension is gemaakt van duurzaam, kleurvast ResisteK ™ materiaal en is voorzien van de gepatenteerde SureLock™ II mechanische geïntegreerde loodsysteem.

 • Gewicht: 3,09 kg
 • Hefvermogen: 18,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Dimension

Prijscategorie druppelC Dimension i3
Aqua Lungreisjackets-aqualung-dimension-i3

De Aqua Lung Dimension i3 is een feature-rijk trimvest dat Aqua Lungs gepatenteerde i3 inflatie-/deflatiesysteem bevat. Zijn verbazingwekkende comfort en stabiliteit komen uit het geïntegreerde Wrapture™ Harness System. De Dimension i3 is gemaakt van duurzame, vervagingsresistente  materialen en wordt geleverd in een zwart/grijze kleurencombinatie. Geïntegreerd lood wordt stevig op zijn plaats gehouden met SureLock II mechanische gewichtsysteem.

 • Gewicht: 3,32 kg
 • Hefvermogen: 22,4 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Dimension i3

Prijscategorie druppelC Equator
Scubaproreisjackets-scubapro-Equator

De Scubapro Equator is perfect voor de wereldreiziger, perfect voor alle duikavonturen. De lichtgewicht krachtpatser: lichtgewicht design dus perfect voor op reis, zowel voor duiken in exotisch tropisch warm water of in noordelijke koude zeeën of meren. Vol met verrassingen: Front Adjustable design met draaibare quick-release gespen op de schouders. Front adjustable jackets passen iedereen, ongeacht de dikte van uw nat-of droogpak. Het ideale jacket voor iedere duiker.

 • Gewicht: 3,7 kg
 • Hefvermogen: niet bekend
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Scubapro Equator

Prijscategorie druppelB Express Tech
Zeaglereisjackets-zeagle-EXPRESS-tech

De Express Tech is een veelzijdig en aanpasbaar lichtgewicht reisjacket. Niet alleen de maatvoering, maar ook de kleur is aanpasbaar. De Express Tech bevat geen geïntegreerd lood. De Deluxe versie van de Express Tech bevat standaard verschillende accessoires die vaak werden gevraagd door duikers, de banden zijn luxer uitgevoerd en passen zich door een scharnierende werking aan de beweging van de duiker aan. Het jacket kan ook worden uitgevoerd met zachte schouder- en rugvullingen.

 • Gewicht: 2,7 kg
 • Hefvermogen: 10,8 kg
 • Lood geïntegreerd: optioneel

Meer over de Zeagle Express Tech…

De Zeagle Express Tech is verkrijgbaar bij:

Banner_ESKO_droogpak_2016

 

Prijscategorie druppelB Flight
Maresreisjackets-mares-Flight

De Mares Flight is de ideale reisgenoot. Buitengewoon licht, eenvoudig op te vouwen en mee te nemen. Gemaakt van 420 denier Cordura, licht en toch sterk. Met twee grote zakken met rits, twee zakken achterop voor contragewichten en vijf aluminium D-ringen. Met een zacht pvc backpack met padding. Zo min mogelijk gewicht en volume zonder in te leveren op de prestaties. Zo makkelijk mee te nemen dat je niet meer zonder weggaat.

 • Gewicht: 2,2 kg
 • Hefvermogen: 16,3 kg
 • Lood geïntegreerd: nee

Meer over de Mares Flight

Prijscategorie druppelC Fly Tech
DiveSystem
Divesystem, Fly Tech, reisjacket

De Fly Tech is een jacket met het comfort van een regulier jacket, de kracht van een technische jacket en de lichtheid van een reisjacket. Het is compleet uitgevoerd in Cordura met een dubbel gestikte buitenste cel voor extreme duurzaamheid en weerstand,. Het jacket is voorzien van rvs d-ringen en 3 deflators. Dit 100% wingmodel is uitgerust met twee zakken (4 kg) op het rugdeel voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht en een uitgebalanceerd drijfvermogen.

 

 • Gewicht: 3,2 kg
 • Hefvermogen: 20 liter
 • Lood geïntegreerd: Optioneel

Meer over de Divesystem Fly Tech…

Prijscategorie druppelB

Scubapro-Go-reisjacket

Go
Scubapro

Reis de wereld rond met dit op en top reisjacket. Lichtgewicht, makkelijk mee te nemen en bijzonder comfortabel. Dit jacket heeft een geïntegreerd loodsysteem, nieuwe (optionele) loodvakken achter en een schat aan originele kenmerken met de kwaliteit, stijl en avontuurlijke uitstraling die je van Scubapro gewend bent.

 • Gewicht: 2,5 kg
 • Hefvermogen: 14,2 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Scubapro GO

Prijscategorie druppelB Hybrid Pure
Mares417352_1-mares-hybryd-pure-reisjacket

Een wing die opvalt door eenvoud en dankzij het buitengewoon geringe gewicht en het opvouwbare backpack de ideale reisgenoot is. De Hybrid Pure, gestroomlijnd en toch compleet, verrast met een modulair systeem en uniek comfort dankzij de bescherming van de lendenen. Door de constructie van de luchtkamer heeft u buitengewoon veel bewegingsvrijheid en regel je des te gemakkelijker je drijfvermogen. Met afneembaar geïntegreerd MRS Plus-loodsysteem en een uitvouwbare zak met rits. Optioneel met contragewicht.

 • Gewicht: 2,8 kg
 • Hefvermogen: 15,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Mares Hybrid Pure

Prijscategorie druppelC Icaro 2000
Seacreisjacket-seac-Icaro-2000

Een echte alleskunner, de ICARO 2000 oogt in eerste instantie als een technisch trimvest. Het is een echte wing, uitgevoerd met een vaste backplate en… heel bijzonder, hij is lichtgewicht! De ICARO 2000 is een ideaal reismaatje, ook met de optionele loodpockets lekker licht ,zeer compact en de pasvorm is aangenaam.  Het trimvest is ook degelijk genoeg voor “normaal” duikgebruik. Men heeft juist gekozen voor een “one-size fits all”concept.

 • Gewicht: 2,5 kg
 • Hefvermogen: 18,0 kg
 • Lood geïntegreerd: optioneel

Meer over de Seac Icaro 2000… 

Prijscategorie druppelC Jetpack Travel System
Oceanicreisjackets-oceanic-jetpack-

De Oceanic Jetpack is de ultieme oplossing voor reisbagage en het vervoer van en naar de duikplek, het is een tas en BCD in één. Oceanic heeft goed gekeken naar wat er bij reizen met een duikuitrusting komt kijken en kwam al snel tot de conclusie dat het vervoer hiervan anders kon. Door de combinatie van een semi-droge dag tas met een one-size-fits-all volledig instelbare BCD, is Oceanic erin geslaagd om een echt reissysteem te ontwikkelen.

 • Gewicht: 2,94 kg (exclusief tas)
 • Hefvermogen: 13,6 liter
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Oceanic Jetpack… 

De Oceanic Jetpack is verkrijgbaar bij:

Banner_ESKO_droogpak_2016     het duikhuis logo

 

Prijscategorie druppelB Key J
DiveSystem

divesystem-key-j-reisjacket

Licht,degelijk uitgevoerd en leverbaar in zeven sprankelende kleurcombinaties. De Key J is een wing model reisjacket uitgevoerd in zoutbestendig Nylon met een gewicht van slechts 2,2 kg. Toch is dit jacket uitgevoerd met degelijke roestvrij stalen D-ringen, gespen en en inflator. Op het rugdeel is de Key J voorzien van twee banden voor de montagen van een enkele tank.

 • Gewicht: 2,2 kg
 • Hefvermogen: 18 liter
 • Lood geïntegreerd: Optioneel

Meer over de DiveSystem Key J…

Prijscategorie druppelB Litehawk
Scubapro

LitehawkDe Litehawk bundelt de fantastische kenmerken van een wing in een hoogwaardig, lichtgewicht reisjacket. Het compacte systeem en de zachte, flexibele rugpadding zorgt voor een uitermate comfortabele duikervaring en ultiem gemak bij het pakken van de duikbagage. De elastische koorden rondom de luchtkamer voorkomen te veel weerstand in het water. Het jacket wordt compleet geleverd met 3 deflators, 2 accessoire (lood) pockets, 4 aluminium D-ringen en de makkelijk te verstellen cilinderband.

 • Gewicht: 2,3 kg
 • Hefvermogen: 13,2 kg
 • Lood geïntegreerd: ja (grotere loodpockets zijn optioneel)

Meer over de Scubapro Litehawk

Prijscategorie druppelC L.T.S. – Light Travel System
Hollisreisjackets-hollis-lts-light-travel-system

De L.T.S. Light Travel System is de nieuwste warmwateroplossing van Hollis voor reizende duikers en bestemmingen waar gewichtsbeperkingen een rol speelt. In dit systeem zijn de belangrijkste kenmerken van de populaire HD200 meegenomen. De LTS is een loodgeïntegreerde wing model met een hefvermogen van 13,6 kg (30lbs), geschikt voor enkele stalen en aluminium flessen. Het eenvoudige, niet-modulaire ontwerp kan eenvoudig worden opgeborgen en weegt slechts 2,27 kilogram.

 • Gewicht: 2,27 kg
 • Hefvermogen: 13,6 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Hollis L.T.S.… 

De Hollis L.T.S. is verkrijgbaar bij:

het duikhuis logo

 

Prijscategorie druppelCaqualung-lotus-trimvest-reisjacket Lotus
Aqua Lung

De Aqua Lung Lotus heeft een traditionele schouderinflator, is speciaal ontworpen voor vrouwen en is voorzien van Aqua Lung’s geïntegreerde Wrapture™ Harness System. Het Wrapture™ Harness System in combinatie met de speciaal gevormde schouderbanden en zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor de vrouw. De Aqua Lung Lotus knuffelt als het ware de contouren van het vrouwelijk lichaam. Het geïntegreerde lood wordt stevig op zijn plaats gehouden dankzij het mechanische SureLock II ™ loodsysteem.

 • Gewicht: 2,90 kg
 • Hefvermogen: 14,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Lotus.… 

Prijscategorie druppelC Lotus i3reisjackets-aqualung-lotus-i3
Aqua Lung

De Aqua Lung Lotus i3 is speciaal ontworpen voor dames en voorzien van vele features en uitgerust met  Aqua Lungs  gepatenteerde i3 inflatie-/deflatiesysteem.  Het Wrapture™ Harness System knuffelt als het ware de contouren van het vrouwelijk lichaam – dit geeft superieur comfort en stabiliteit en ondersteunt de duikfles op een manier die nooit eerder zo comfortabel was voor een duiker. Geïntegreerde gewichten worden stevig op hun plaats gehouden door het  SureLock II mechanische gewichtsysteem.

 • Gewicht: 3,12 kg
 • Hefvermogen: 17,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Lotus i3.… 

Prijscategorie druppelC Peanut 21 Travel
Tecline by Scubatech

tecline-peanut-travel-reisjacket

Een volledig nieuw ontworpen wing voorzien van lichte alumium back plate en harnas. Standaard geleverd met 2 delrin flesbanden en extra ribbelslang + inflatorslang. Het nieuwe ‘peanut’ ontwerp zorgt voor meer ruimte voor je slangen en je hoofd, meer lift als je aan de oppervlakte bent en een makkelijker bereikbare dumpvalve. De peanut is gebaseerd op het ontwerp van de Tecline donut 22 Special Edition. Met 21ltr inhoud de grootste inhoud van alle reiswings voor enkele flessen. De wing zelf is gemaakt van 1000D cordura en heeft een zeer slijtvaste binnenbladder.

 • Gewicht: 2,94 kg
 • Hefvermogen: 21 liter
 • Lood geïntegreerd: optioneel

Meer over de Tecline Peanut 21 Travel…

Prijscategorie druppelC Pearlreisjackets-aqualung-pearl
Aqua Lung

De Aqua Lung Pearl is van een mid-range vrouwentrimvest met superieure pasvorm, comfort en stijl.  De luchtkamer is verhoogd tot boven de heupen en de borstgespen zijn naar de schouders gebracht. Tevens biedt het een verstelbare tailleband om vrouwen in alle soorten en maten tegemoet te komen. Het bevat ook een pluche rugvoering en Aqua Lung’s eigen, geïntegreerde sportbeha (gepatenteerd) voor extra comfort en stabiliteit.

 • Gewicht: 3,6 kg
 • Hefvermogen: 14,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Pearl.

Prijscategorie druppelB Pro HDreisjackets-aqualung-pro_hd
Aqua Lung

De Aqua Lung PRO HD is een wrap-around trimvest met geïntegreerd lood.  Door zijn aantrekkelijke prijs, vele functies en het geavanceerde Resistek™ materiaal (behoudt ondanks de ontberingen van zout en chloor zijn goede uiterlijk) zal het trimvest een grote groep duikers aanspreken.

 • Gewicht: 2,95 kg
 • Hefvermogen: 12,2 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Pro HD…

Prijscategorie druppelC Rech Tech
DiveSystem

DiveSystem-rech_tech-reisjacket

Voor de reiziger die de mogelijkheid wil hebben om zowel een enkel of dubbele tank te gebruiken. Dit jacket kan zowel met een backplate als met een enkele tankadapter gebruikt worden. Wanneer de roestvrijstalen backplate is gemonteerd, is het Rech Tech jacket een echt technisch jacket die ook met met een dubbele tank 12 liter set kan worden gebruikt. Dit jacket heeft een hefvermogen van 27 liter. De buiten schaal is uitgevoerd in Cordura en is dubbel gestikt. Als de backplate wordt verwijderd is de Rech Tech een echt reisjacket geworden. Het gewicht is dan slechts 2,9 kg.

 • Gewicht: 2,9 kg
 • Hefvermogen: 27 liter
 • Lood geïntegreerd: ja (2, meer is optioneel)

Meer over de DiveSystem Rech Tech…

Prijscategorie druppelC Seahawk
Scubapro

Scubapro-Seahawk-reisjacket

 

De Seahawk is nieuw in de serie dynamische, comfortabele back-flotation jackets van Scubapro. Hij valt op door een voortreffelijke bewegingsvrijheid en voldoende opbergruimte in de vorm van de bekende grote zakken. Het jacket heeft draaibuckles voor meer comfort en is daardoor ook zeer geschikt voor dames. Door de perfecte afwerking en zachte paddings is dit een zeer populair jacket bij de reiziger, maar ook de sportduiker in eigen land.

 • Gewicht: 3,7 kg
 • Hefvermogen: 24 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Scubapro Seahawk

Prijscategorie druppelC Soul i3reisjackets-aqualung-soul-i3
Aqua Lung

De Aqua Lung Soul i3 is een luxe trimvest in de lijn van Aqua Lungs kwaliteitduikproducten voor vrouwen. Het bevat Aqua Lungs tot op heden meest comfortabele harnassysteem, het Wrapture™ harnas. Het trimvest is voorzien van het intuïtieve i3 controlesysteem. Geïntegreerde loodpockets worden stevig op hun plaats gehouden met SureLock II mechanische loodpocketsysteem en de cilinder wordt vastgezet met de GripLock™ tankband.

 • Gewicht: 3,63 kg
 • Hefvermogen: 14,3 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Soul i3.

Prijscategorie druppelBTravellight
Cressireisjackets-cressi-travellight

De Travelight van Cressi is een bekroond en geliefd reistrimvest. Snel en eenvoudig tot een klein pakketje op te vouwen. De achterste ontluchter heeft een naar voren doorgevoerde bediening. Met 2 royale, makkelijk toegankelijke, ritszakken en 2 trimloodpockets aan de achterzijde. Het Lock-Aid lood-systeem is makkelijk in gebruik en eenvoudig te verwijderen. De Scuba Lab Best Buy 2014. Verkrijgbaar in dames en heren uitvoering.

 • Gewicht: 2,5 kg
 • Hefvermogen: 9,2 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Cressi Travelight…

Prijscategorie druppelB Ultralight
Crecressi-ultralight-reisjacketssi

Het nieuwste trimvest van Cressi is de Ultralight. Een back-inflated reistrimvest met een gewicht (maat M) van slechts 2 KG! In  het ontwerp is er op gewicht is bespaard, maar niet op de specificaties. Het vest is gemaakt van oerdegelijk 420 Denier Nylon, met het Flat Lock System voor de loodpockets. Er is een hideaway pocket, meerdere bevestigingspunten van accessoires en het geheel is uiterst eenvoudig op te vouwen tot een pakketje waar elke koffer plaats voor heeft. De herenuitvoering is er in zwart/grijs en voor de dames is er een zwart/lila kleurstelling.

 • Gewicht: 2,0 kg
 • Hefvermogen: 9,2 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Cressi Ultralight…

Prijscategorie druppelC Ultra Light Travel Set
Tecline by Scubatech
reisjacket-tecline-Ultra-Light
Deze (reis)-wing is uitgerust met een 15 of 17 liter wing in combinatie met een 3mm aluminium plaat met harnas. Standaard worden de volgende 
accessoires meegeleverd: twee loodpockets waar 4 kilo per stuk in kan (voor bevestiging aan het bandenstel), twee trimpockets waar 2 kilo per stuk in kan (voor bevestiging aan je flesband / hiermee kan je het lichtere gewicht van aluminium flessen compenseren), twee flesbanden, extra ribbelslang 30cm (standaard is er een ribbelsslang van 40cm gemonteerd.

 • Gewicht: 3,2 kg
 • Hefvermogen: niet bekend
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Tecline Ultra Light Travel Set…

Prijscategorie druppelB Voyager
reisjackets-tusa-voyagerTusa

De Tusa Voyager zit als een huis.  Door het Independent Harnas System, zit het vest uiterst comfortabel om je lichaam, ligt je fles stevig op je rug en duik je erg aangenaam. Dit IHS systeem voorkomt dat je fles gaat rollen op je rug. De kwaliteit is uiterst duurzaam en uitermate vriendelijk in gebruik.

 • Gewicht: 2,0 kg
 • Hefvermogen: 11,7 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Tusa Voyager... 

 Waveaqualung-Wave-trimvest-reisjacket
Aqua Lung

De Aqua Lung Wave is één van ’s werelds meest gekozen trimvesten bij duikscholen en duikoperators. Het Aqua Lung Wave trimvest is nu nog beter dankzij de introductie van onze meest recente ontwikkeling in kleurvast en slijtvast materiaal – ResisteK™. De Wave is een robuust, wrap-around instapmodel trimvest en klaar voor avontuur! De Wave is nu beschikbaar in maar liefst 8 verschillende maten (3 kindermaten).

 • Gewicht: 2,69 kg
 • Hefvermogen: 14,3 kg
 • Lood geïntegreerd: optioneel

Meer over de Aqua Lung Wave… 

Prijscategorie druppelB X-Onereisjackets-scubapro-X-One
Scubapro

De nieuwe X-One is hét trimjacket voor duikers die op zoek zijn naar een eenvoudig trimjacket vol kenmerken. Het jacket heeft dezelfde betrouwbare luchtkamer als de T-One, maar ook vakken voor geïntegreerd lood aan de voorzijde. De X-One is een ideale allrounder voor wie geïntegreerd lood wil, en uitermate geschikt voor de verhuur. De maat is herkenbaar aan een kleurcode in de kraag en op de zakken.

 • Gewicht: 3,5 kg
 • Hefvermogen: 17 kg
 • Lood geïntegreerd: optioneel

Meer over de Scubapro X-One… 

Prijscategorie druppelB Zumareisjackets-aqualung-zuma
Aqua Lung

De reisvriendelijke Aqua Lung Zuma zal zeker met plezier ontvangen worden door duikers die het beu zijn om voor overbagage bij te betalen. Dit ultra-lichte, loodgeïntegreerde trimvest heeft alles wat je nodig hebt, maar het ontbreekt aan gewicht en volume. Zodra je het vasthoudt, voel je zelf het verschil met bestaande trimvesten, maat ML /LG weegt  inclusief de inflator en loodpockets minder dan 2,2kg!  De Aqua Lung Zuma mag zich daarom met recht een reisjacket noemen.

 • Gewicht: 2,18 kg
 • Hefvermogen: 15,2 kg
 • Lood geïntegreerd: ja

Meer over de Aqua Lung Zuma…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief