Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Grotduiken – iets voor jou?

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Maarten van Baal bijvoorbeeld!

lijn_leggenFantastisch toch als je de films en foto’s van expedities in kilometers lange grottenstelsels ziet? Zweven tussen de stalagmieten en stalactieten in kristalhelder water? De geschiedenis van de Maya’s opsnuivend?

Kortom, grotten spreken tot de verbeelding. Dat weet Maarten van Baal als gepassioneerd grotduiker, instructeur en deelnemer aan diverse expedities. Hij kan je wegwijs maken in de wereld van het grotduiken. Hoe pak je het aan, welke opleidingen kun je volgen en waar, en welke materialen heb je nodig? Je kunt al je vragen op hem afvuren. En vergeet hem vooral niet te vragen naar zijn eigen grotduikbelevenissen!

Wanneer?
zaterdag 14:30 uur
zondag 11:00 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief