Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Britannic – een intrigerende expeditie

britannic_dirrebreather_armandoribeira_oktober2016

Foto: Armando RIbeira, DIRRebreather-team

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Pim van der Horst bijvoorbeeld!

Het lijkt wel een spannende jongensboek. Duiken op de Britannic, het zusterschip van de Titanic. Een wrak dat lang niet altijd bedoken kan worden. Pim van der Horst dook in oktober met zijn DIRRebreather-team op het wrak dat bij het Griekse eiland Kea ligt. Een expeditie die heel veel voorbereiding vergt en uitmuntende duikvaardigheden van de leden van het internationale team.

Wat komt er bij zo’n expeditie kijken? Hoe organiseer je zoiets? Wat voor profiel hebben de duikers om überhaupt in aanmerking te komen om deel te nemen aan een dergelijk avontuur? Wat is hun drijfveer?
En wat voor mooie verhalen zijn er te vertellen over de Britannic en de duiken op het wrak? Is het echt een jongensboek?

Wanneer?
zaterdag 15:30 uur
zondag 14:00 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief