Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Onder water filmen, hoe leuk is het? | Thematafel Duikvaker 2024

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.

Filmen onder water! Hoe leuk is het om je duik vast te leggen? Onderwaterfilmer Jeroen Thoolen geeft je tips & tricks om een leuke clip, reel of film te maken. Schuif aan, praat mee en stel vragen!

Wat is een Thematafel?

De Thematafel is een onderdeel van de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker. Er staan er twee en om elk heel en half uur zit er gedurende 45 minuten een specialist op zijn of haar gebied aan de Thematafel – de thema’s zijn gevarieerd! Jij kunt aanschuiven, vragen stellen, meedoen, meepraten, je eigen ervaringen delen of lekker luisteren. Je hoeft je niet aan te melden, schuif lekker aan!

Filmen onder water… het is hot! Het kan op zo veel manieren – van een fotocamera waarmee je ook kunt filmen, tot actiecamera’s en zelfs de smartphone die je mee onder water kunt nemen. Maar met filmen alleen ben je er nog niet. Hoe maak je een film, reel of clip waar mensen graag naar kijken?

We zullen het maar meteen zeggen… of het nu om het maken van beelden gaat, een complete film maken of een snelle clip in de sociale media plaatsen, er is niet één enkele manier om dit te doen. De een doet het uitgebreid met een complete set met alle toeters en bellen, de ander heeft alleen een GoProotje bij zich.

Onderwaterfilmer Jeroen Thoolen gaat met filmende gasten én met jou in gesprek over onderwaterfilmen en monteren. En je zult zien, iedereen doet het anders, misschien ook wel heel anders dan jij. Aan de Thematafel ontstaat een levendig gesprek over onderwaterfilmen, waar ook jij tips kunt geven en vragen kunt stellen over alle aspecten van het filmen. Kortom, de Thematafel markeert de start van je nieuwe film, reel of videoclip – en nee, het maakt niet uit of je net begint of al vele films hebt gemaakt.

Wanneer?

zaterdag 15:00 uur
zondag 14:00 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

JeroenThoolen_rpofiel

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief