Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Sealife in de spotlight op Duikvaker (en je kunt winnen!)

Dit jaar heeft Sealife de keuze gemaakt om groots uit te pakken op de Duikvaker. Er zijn brede counters en een team aan adviseurs is aanwezig om iedereen te woord te staan en alle producten te presenteren.

De gehele collectie SeaDragon onderwaterfoto-/videolampen is te zien, vast te houden en te proberen. Wil jij weten welke het beste bij je past, kom langs op de stand en vraag het de adviseur. Op zoek naar de juiste armen om de lamp op je cameraset te monteren? Alle mogelijkheden om de beste keuze te maken zie je op de stand.
Weet je dat Sealife naast de foto-/videolampen ook verschillende compacte duiklampen in de collectie heeft? Deze zijn erg hoog van kwaliteit en hebben een hoog rendement in hun lichtopbrengst. Als je overweegt om een compacte duiklamp aan te schaffen, loop dan zeker ook even bij Sealife langs om de SeaDragon 900 en 1300 te bekijken.

Sealife presenteert ook de Smartphone onderwaterbehuizing voor IPhone en Android. Download de gratis “SportDiver” app en tover je telefoon om in een heuse onderwatercamera met vele instellingen zoals witbalans, resolutie, EV-correctie, RAW en nog veel meer. Maak de mooiste opnamen en deel deze gelijk als je bovenkomt met vrienden en familie.

Meer weten? Kom langs op de stand en laat je informeren.

Win!

Sealife geeft tijdens de beurs een SportDiver cadeau! Wil jij deze winnen? Ga dan naar de website van Sealife of scan de QR code op de stand en beantwoord de vragen. Na de beurs wordt de winnaar bekend gemaakt. Weet je de antwoorden niet? Dan helpen de Sealife adviseurs je graag.

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief