Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Speciaal voor de thuisblijvers – DuikeninBeeld Duikdag

Bijna heel Nederland is op vakantie. Maar voor de mensen die (nog) niet weg zijn, is er op 19 augustus de DuikeninBeeld Duikdag met duiken, gezelligheid én hamburgers van de bbq.

Half Nederland mag dan wel in augustus op vakantie zijn, dat betekent nog niet dat er niets voor de thuisblijvers te doen is! Heb jij zin in een leuke dag bootduiken, lunchen en bbq-en met een groep gezellige mensen? Dan ben je bij deze uitgenodigd voor de DuikeninBeeld-duikdag, die op zaterdag 19 augustus plaats zal vinden bij Scuba-Academie in Vinkeveen. Iedere duiker is welkom – beginner, gevorderd, technisch – en of je nu met je eigen buddy of alleen komt!

Natuurlijk, we gaan duiken ver van de massa. Met de boten van Scuba-Academie varen we naar een van de vele duikstekken met wrakjes, de snoekentuin, de grote veenblokken en divers onderwaterleven. Voor wie het leuk vindt, vertelt Cees den Toom meer over de historie van de plassen en waar je die onder water terugziet. Je kunt meehelpen om een wrak of de snoekentuin te documenteren. En wil je gewoon lekker duiken, dan doe je dat!

Ook het team van DuikeninBeeld zal erbij zijn. Filmer Jeroen Thoolen geeft je graag tips & tricks zodat jij een leuke videoclip/story/reel kunt maken van je duik of van het hele event. Onderwaterfotograaf Edwin van der Sande is er in de ochtend bij om jouw fotovragen te beantwoorden en tips te geven. En we zijn heel erg benieuwd naar jouw ideeën en duikverhalen.

Tussen de twee bootduiken krijg je een lunch en aan het einde van de dag zijn er de lekkerste hamburgers (of vegetarisch alternatief!) van de bbq op het heerlijke terras van Scuba-Academie.

Kortom, het wordt een dag vol gezelligheid!

Foto: Cees Kassenberg

Praktisch

Duikdag inclusief twee bootduiken, lunch én bbq – 55,00 euro.
De prijs is exclusief drankjes en flesvullingen. Heb je geen eigen materialen, dan kun je deze bij Scuba-Academie huren.

Aanmelden

Aanmelden kan via de knop hieronder. In het venster dat wordt geopend, geef je je voor- en achternaam, e-mailadres, je brevet en je telefoonnummer op. Het verschuldigde bedrag van 55 euro per persoon maak je over naar rekening NL20 INGB 0654303169 tnv DuikeninBeeld. Pas na ontvangst van je betaling en aansluitend onze bevestiging is je plek definitief gereserveerd.

Update 7 augustus: de Duikdag is vol. Boeken kan niet meer. Het kan gebeuren dat er toch nog iemand afhaakt. We kunnen je dan waarschuwen. Wil je daar gebruik van maken, stuur dan een mail naar redactie@duikeninbeeld.tv. Dan zetten we je op de wachtlijst.

Wat je verder moet weten

Je bent vanaf 9 uur welkom bij Scuba-Academie. Je hebt dan de tijd om je set op te bouwen, je om te kleden en en nog een kop koffie/thee te drinken met iets lekkers erbij. Om 10 uur vertrekken de boten richting de eerste duiklocatie.

Om deel te kunnen nemen aan de DuikeninBeeld Duikdag moet je in het bezit zijn van een duikbrevet. Als gebrevetteerd duiker duik je samen met een buddy – zonder begeleiding, binnen de limieten van je opleidingsniveau en op eigen verantwoordelijkheid (vanaf de boot van Scuba-Academie). Voorafgaand aan de duik krijg je een uitvoerige briefing van de medewerkers van Scuba-Academie. Je dient hun aanwijzingen vóór, tijdens en na de duik op te volgen.

Meld je je aan en moet je onverhoopt annuleren, dan kan dat tot vijf dagen voor de duikdag – het betaalde bedrag wordt dan gerestitueerd. Annuleer je later, dan zit er niets anders op dan zelf een ‘vervanger’ te zoeken.

Heb je vragen, dan kun je ons mailen op redactie@duikeninbeeld.tv.

Foto: Rene Weterings
Foto: Cees Kassenberg.
Foto: René Weterings.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief