Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Duikcomputers voor elk type duiker en duik | Scubapro

Een duikcomputer, je kan niet zonder! Scubapro heeft voor elk type duiker en elk type duik een duikcomputer die duiken nog leuker en veiliger maakt. We lichten er drie uit!

De G3 | Duikcomputer én smartwatch

mét of zonder zender

Een complete duikcomputer voor elke duiker en elk type duik, dat is de SCUBAPRO Galileo 3 (G3). En het is meer dan dat, de G3 is ook een smartwatch (digitaal of analoog), compleet met stappen- en slagenteller.

Met het bekende menu en de vier bedieningsknoppen van de Galileo navigeer je uitermate intuïtief door de duikmodi, de twee algoritmen, de verschillende displaystijlen en andere mogelijkheden voor gepersonaliseerd beheer van de duiken. De G3 met zijn levendige en makkelijk af te lezen kleurenscherm werkt op een oplaadbare lithium batterij die tot maximaal 30 uur meegaat en die je met de snellader binnen ongeveer 1,5 uur weer volledig oplaadt.

— De Galileo G3 is niet alleen een complete duikcomputer voor elke duiker en elk type duik, het is ook een smartwatch. —

LUNA 2.0 | No-nonsense betrouwbaarheid

Een duikcomputer zonder al te veel toeters en bellen, maar wel een die uitermate betrouwbaar, betaalbaar en goed afleesbaar is, dat is de SCUBAPRO Luna 2.0!

De Luna 2.0 polsduikcomputer heeft een groot contrastrijk display en heldere ledverlichting – goed afleesbaar dus! Het is een betrouwbare duikcomputer in een gestroomlijnde, met olie gevulde behuizing. De duikcomputer is simpel te bedienen met de twee grote knoppen, ook met handschoenen aan. Het menu -in het Nederlands- is intuïtief.

Je hebt keuze uit twee algoritmes: Predictive Multi-Gas Buhlmann ZH-L16 ADT MB of ZH-L16+GF (gradiëntfactor). De Luna 2.0 kan worden gebruikt met nitrox (tot 100%) en je kunt op de duikcomputer drie ademmengsels instellen  Je kunt met dit handige instrument duiken en freediven, elk in een eigen modus, en ook kun je de Luna 2.0 als dieptemeter gebruiken.

De Luna 2.0 is voor wie dat wil ook verkrijgbaar als luchtgeïntegreerde duikcomputer. In combinatie met de zender wordt de flesdruk bewaakt en zie je de daadwerkelijk resterende bodemtijd, die wordt berekend aan de hand van de inspanning. Ook kan de Luna 2.0 optioneel worden uitgebreid met een hartslagmeter zodat ook de hartslag en huidtemperatuur worden meegenomen in de decompressieberekening.

— De Scubapro Luna 2.0 – een no nonsense, goed afleesbare en uiteraard betrouwbare duikcomputer! —

— De G2 groeit met je mee… van beginner tot gevorderd, van recreatief tot technisch. —

G2 | Dé favoriet voor elk niveau

Of je nu beginner bent, freedives maakt of technisch duikt, dit is een favoriet onder duikers van elk niveau! Deze complete G2 duikcomputer biedt gebruiksgemak, schermkeuze en de mogelijkheid om zo veel of weinig van de technologie te zien als jij zelf wilt en nodig hebt voor de duiken die je maakt.

De G2 groeit met elke duiker mee – waar je passie je ook brengt – van recreatief duiken en freediving tot technisch duiken met meerdere gassen, CCR of sidemount. Wat voor duiken je ook nu of in de toekomst wilt maken, de G2 kan het aan. De intuïtieve menustructuur, bediening met 3 knoppen en duikervriendelijke functies waar Scubapro om bekend staat, maken de G2 zo gemakkelijk in gebruik.

Optioneel kun je de duikcomputer uitbreiden met een zender voor draadloze luchtintegratie. En kies je ook voor een hartslagmeter, dan worden je biometrische gegevens in de berekeningen meegenomen – persoonlijker kan het niet!

Scubapro_G2__MG_0034_04_FINAL (1) duikcomputer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief