Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Scubapro Luna 2.0 – no nonsense betrouwbaarheid

Voor elke duiker en elke duik heeft Scubapro een duikcomputer. Maak nu kennis met de nieuwe Luna 2.0!

— De Scubapro Luna 2.0 – een no nonsense, goed afleesbare en uiteraard betrouwbare duikcomputer! —

Elke duiker is anders! En dat is ook de reden dat SCUBAPRO duikcomputers maakt voor vele types duiker en allerlei types duik. Voor wie een duikcomputer zoekt zonder al te veel toeters en bellen, maar wel een die uitermate betrouwbaar, betaalbaar en goed afleesbaar is, is de SCUBAPRO Luna 2.0 dé juiste keuze!

De Luna 2.0 polsduikcomputer heeft een groot contrastrijk display en heldere ledverlichting – goed afleesbaar dus! Het is een betrouwbare duikcomputerin een gestroomlijnde, met olie gevulde behuizing.

De duikcomputer is simpel te bedienen met de twee grote knoppen, ook met handschoenen aan. Het menu -in het Nederlands- is intuïtief.

Je hebt keuze uit twee algoritmes: Predictive Multi-Gas Buhlmann ZH-L16 ADT MB of ZH-L16+GF (gradiëntfactor). De Luna 2.0 kan worden gebruikt met nitrox (tot 100%)  en je kunt op de duikcomputer drie ademmengsels instellen  Je kunt met dit handige instrument duiken en freediven, elk in een eigen modus, en ook kun je de Luna 2.0 als dieptemeter gebruiken.

Luchtgeïntegreerd

De Luna 2.0 is voor wie dat wil ook verkrijgbaar als luchtgeïntegreerde duikcomputer. In combinatie met de zender wordt de flesdruk bewaakt en zie je de daadwerkelijk resterende bodemtijd, die wordt berekend aan de hand van de inspanning. Ook kan de Luna 2.0 er optioneel worden uitgebreid met een hartslagmeter zodat ook de hartslag en huidtemperatuur worden meegenomen in de decompressieberekening.

Kenmerken

 • Goed afleesbaar: Breed, contrastrijk, zwart-wit lcd-scherm met grote tekens en heldere LED-verlichting.
 • Gestroomlijnd : Gestroomlijnde kast van thermoplastic – oliegevuld voor een betrouwbare werking.
 • Twee knoppen: Intuïtief menu en dito bediening – eenvoudig in gebruik.
 • Keuze uit 2 algoritmes: Predictive Multi-Gas Buhlmann ZH-L16 ADT MB of ZH-L16+GF (gradiëntfactor).
 • Drie duikmodi: Scuba (duiken), Gauge (dieptemeter) en Apnea (freediving). Geschikt voor nitrox (100%) met drie instelbare ademgassen.
 • PDIS (Profile Dependent Intermediate Stops) berekent een tussenstop op grond van de hoeveelheid N2 die je lichaam heeft opgenomen, de huidige duik, eerdere duiken en ademgasmengsels met het oog op veiliger duiken.
 • Je hebt keuze uit zes microbellenniveaus (L0-L5) en kunt in het ADT-algoritme zelf instellen hoe conservatief je wilt duiken gezien je niveau, leeftijd en conditie.
 • Bluetooth® LE interface: Duiken downloaden naar een iOS of Android apparaat of PC/Mac. Firmware kun je zelf bijwerken.
 • Comfortable polsband: Met een zachte, flexibele polsband van blauw silicone met rvs sluiting.
 • Duurzame zwart siliconen bescherming rond kast en displaybeschermer.
 • CR2450-batterij gaat maximaal twee jaar/300 duiken mee en kan door de gebruiker worden verwisseld.
 • Bevestigingspunten voor elastieken op de hoeken van de kast.

Extra op Luna 2.0 AI (luchtgeïntegreerd):

 • De ademgasintegratie bewaakt de flesdruk en toont jou de daadwerkelijk resterende bodemtijd die wordt berekend aan de hand van de inspanning.
 • Human Factor Diving: Met de optionele hartslagmeter (los verkrijgbaar) tijdens het duiken kunnen je hartslag en huidtemperatuur worden meegenomen in de berekening van het adaptieve algoritme om je duik veiliger en aangenamer te maken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief