Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Technisch duiken doe je met de Scubapro G2 TEK

Maak jij technische duiken en wil je een computer die bij jouw manier van duiken past, dan is de SCUBAPRO G2 TEK voor jou gemaakt.

De nieuwste loot aan de G2-boom van SCUBAPRO is de G2 TEK. Dé duikcomputer die speciaal is ontwikkeld voor technische duikers.

Met de G2 TEK beschik je over alle gebruiksvriendelijke functies van de multifunctionele G2 polscomputer – van draadloze luchtintegratie, meting van hartslag en huidtemperatuur, een volledig kantelbaar kompas en een kleurendisplay. Maar uiteraard biedt de technische versie nog veel meer dan dat.

De technische G2 duikcomputer werkt met het het GF Pure-algoritme en niet met het Predictive Multi-Gas ZHL-16 ADT MB van de ‘gewone’ G2. Je kunt in de tekversie zelf gradiëntfactoren instellen en dus instellen op de duik die je op dat moment gaat maken. Je beaalt zelf de mate van voorzichtigheid, want veiligheid voor alles.

De G2 TEK heeft de bij technisch duikers populaire elastieken banden (bungees) en een blauwe ring die de duikcomputer onderscheidt van de standaard G2.

Wat je mag verwachten!

  • Pure Gradient Factor algorithm (ZH-L 16 GF)
  • De G2 TEK heeft elastische banden (bungees).
  • Full-color LCD TFT (Thin-Film Transistor) 5,6 cm lcd-scherm (320x240p). Dankzij krachtige kleuren optimaal afleesbaar zodat je aandacht direct wordt getrokken naar wat je moet weten.
  • Keuze uit schermconfiguraties. De weergave van de duikinformatie pas je naar wens aan met één van de schermopties Light, Classic, Full of Graphical.
  • Verbeterd volledig kantelbaar digitaal kompas. Het beste digitale kompas op de markt. Met partiële kompasroos en koersgeheugen.
  • Meerdere duikmodi. Scuba, Freediving, Dieptemeter, CCR en Sidemount – je kunt alle kanten op in het water. (De modi Freediving, Trimix, CCR en Sidemount zijn af fabriek standaard uitgeschakeld. Activeren is simpel – je hoeft niets te downloaden of upgraden.)
  • Maximale duikdiepte. 120 meter voor een betrouwbare berekening van de duik, ongeacht duiksituatie.
  • Oplaadbare batterij. Voor tot wel 50 uur duiktijd na volledig opladen. Batterij moet worden verwisseld door de dealer.
  • Groot geheugen van 485 MB. Met ruimte voor foto’s, tabellen, status van verzadiging en 1000 duikuren.
  • USB-kabel of Bluetooth Low Energy-interface. Draadloos duikgegevens downloaden naar jouw telefoon of handheld-apparaat. Duikgegevens downloaden naar pc/Mac met LogTRAK-software.
  • Optioneel: slangloze gasintegratie. Flesdruk wordt bewaakt en de werkelijke resterende bodemtijd (RBT) wordt getoond. Zo wordt in de berekening van de decompressiestatus ook het gasverbruik meegenomen. Ondersteuning voor maximaal 11 zenders indien alle functies zijn geactiveerd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief