Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

G2 – de nieuwste aanwinst in de Galileo-familie

De Galileo-familie van SCUBAPRO is uitgebreid met de G2 duikcomputer. Slimmer, veiliger en kleurrijk – u duikt nooit meer zonder.

Foto: Neil Andrea voor Scubapro


<<Scroll omlaag voor productfilm>>

Intuïtief, betrouwbaar en robuust – alles wat u zo waardeerde in de bekroonde Galileo, heeft SCUBAPRO in de G2 gestopt plus alles waar u van droomde. De G2 is net zo kleurrijk en mooi als de wereld om u heen en staat op eenzame hoogte als complete, full-color duikcomputer.

De G2 is alles wat u van SCUBAPRO verwacht – in kleur. De luchtgeïntegreerde G2 gebruikt dezelfde menustructuur, dezelfde simpele bediening met 3 knoppen en dezelfde duikervriendelijke functies waar de Galileo zijn reputatie als technologisch meest geavanceerde computer aan te danken heeft – en hij is ook nog eens de meest gebruiksvriendelijke ooit.

GEBRUIKSVRIENDELIJK. GOED AFLEESBAAR. OM VAN TE HOUDEN.
De G2 is alles wat u van SCUBAPRO verwacht – in kleur. De luchtgeïntegreerde G2 gebruikt dezelfde menustructuur, dezelfde simpele bediening met 3 knoppen en dezelfde duikervriendelijke functies waar de Galileo zijn reputatie als technologisch meest geavanceerde computer aan te danken heeft – en hij is ook nog eens de meest gebruiksvriendelijke ooit.

SCHITTEREND SCUBAPRO
Niet elke kleurencomputer is hetzelfde. De ontwerpers van SCUBAPRO gebruiken de kleur niet om de kleur, maar om de duikcomputer nog beter afleesbaar en bruikbaar te maken.

Foto: Neil Andrea voor Scubapro

SLIMMER. BETER. 
SCUBAPRO levert de enige duikcomputers ter wereld die tijdens het duiken rekening houden met hartslag, huidtemperatuur, ademhalingssnelheid en watertemperatuur.

VERTROUWD EN FAVORIET.
De G2 met al zijn functies is verrassend gebruiksvriendelijk. U heeft keuze uit diverse schermconfiguraties en kunt zelf bepalen hoe informatie wordt gepresenteerd. Met drie duidelijk gemarkeerde roestvrijstalen knoppen navigeert u probleemloos door het systeem. U kunt het scherm 180 graden draaien zodat de knoppen boven of onder aan het scherm zitten. Het intuïtieve digitale kompas is één van de beste in de duikwereld.

ECHT VAN U.
De G2 is de meest veelzijdige en aanpasbare computer op de markt. Van doordachte designdetails als retractor-adapters en elastieken banden tot goed afleesbare schermen en instelbare kleuren – u kunt de G2 aanpassen zoals u dat wilt. Of het nu een kwestie is van omdoen en duiken of dat u de gegevens van de duik tot in detail wilt analyseren, de G2 gaat waar u gaat – van recreatief duiken en freediving tot CCR en sidemount.

      

BELANGRIJKE KENMERKEN & SPECIFICATIES
De G2, die gebruik maakt van biometrie in de vorm van Human Factor Diving™, heeft een  gestroomlijnde kast en een prachtig full-color TFT (Thin-Film Transistor) lcd-scherm. De kast van met glasvezel versterkt thermoplastic is schokvast en uitermate UV-bestendig. Het TFT-scherm met zijn hoge resolutie kenmerkt zich door krachtige kleuren en scherpe tekens, waardoor de informatie veel beter afleesbaar is.

De G2 met SCUBAPRO’s UWATEC ZHL-16 ADT algoritme kan worden gebruikt met 8 nitroxmengsels met tot 100% O2. Het algoritme berekent de werkelijk resterende bodemtijd, werkt met diverse microbellenniveaus en Profile Dependent Intermediate Stops (PDIS).

 • Dezelfde intuïtieve menustructuur, bediening met 3 knoppen en duikervriendelijke functies maken de Galileo zo gemakkelijk in gebruik. Probleemloos overstappen van de Galileo naar de G2. Alle accessoires zijn geschikt voor gebruik op beide modellen.
 • Full-color TFT (Thin-Film Transistor) 5,6 cm lcd-scherm (320x240p). Dankzij krachtige kleuren optimaal afleesbaar zodat uw aandacht direct wordt getrokken naar wat u moet weten.
 • TFT-scherm verbruikt minder energie. Energiezuiniger dan andere schermtypes zodat de batterij langer meegaat.
 • Zo veel of zo weinig zien als u zelf wilt. Keuze uit schermconfiguraties. De weergave van de duikinformatie past u naar wens aan met één van de schermopties Light, Classic, Full of Graphical.
 • Menu-items aanpassen. Gebruik zo veel of zo weinig van de G2-technologie als u zelf wilt – u kiest.
 • Meerdere talen. Kies zelf in welk van de meer dan 19 talen de duikinformatie wordt weergegeven.
 • Predictive Multi-Gas ZHL-16 ADT MB-algoritme. Geavanceerde Uwatec algoritmeprogramma’s voor maximaal 8 nitrox-/trimixmengsels – voor elke recreatieve of technische duik.
 • Geïntegreerde hartslagmeter. Hartslag en huidtemperatuur worden gemeten en meegenomen in de berekening van de inspanning. Integratie met de hartslagmeter is een exclusieve functie van SCUBAPRO.
 • Dankzij hartslagmeter kunt u hartslag visueel in real time volgen zodat u in uw doelzone blijft met het oog op optimaal plezier en maximale veiligheid onder water.
 • Slangloze gasintegratie. Flesdruk wordt bewaakt en de werkelijke resterende bodemtijd (RBT) wordt getoond. Zo wordt in de berekening van de decompressiestatus ook het gasverbruik meegenomen. Ondersteuning voor maximaal 11 zenders indien alle functies zijn geactiveerd.
 • Verbeterd volledig kantelbaar digitaal kompas. Het beste digitale kompas op de markt. Met partiële kompasroos en koersgeheugen.
 • Oplaadbare batterij. Voor tot wel 50 uur duiktijd na volledig opladen. Batterij moet worden verwisseld door de dealer.
 • Groot geheugen van 485 MB. Met ruimte voor foto’s, tabellen, status van verzadiging en 1000 duikuren.
 • USB-kabel of Bluetooth Low Energy-interface. Draadloos duikgegevens downloaden naar uw telefoon of handheld-apparaat. Duikgegevens downloaden naar pc/Mac met LogTRAK-software.

      

OVERIGE KENMERKEN & SPECIFICATIES

 • Gestroomlijnd huis van met glasvezel versterkt thermoplastic. Uitermate sterk en UV-bestendig.
 • Ergonomische, licht gebogen vorm. Zit comfortabel om de arm en gaat niet schuiven (met  elastieken bevestiging voor technische duikers). Kan ook worden gedragen aan retractor.
 • Robuuste TR 55 transparante thermoplastic lens beschermt het lcd-display. Met verlichting voor als er weinig licht is.
 • Gestroomlijnd, Zwitsers design. De beste elementen van de Galileo in een verbeterde uitvoering.
 • Roestvrijstalen bedieningsknoppen (3). Goed bedienbaar en gebruiksvriendelijk, ook met handschoenen aan.
 • Meerdere duikmodi. Scuba, Freediving, Dieptemeter, CCR en Sidemount – u kunt alle kanten op in het water. (De modi Freediving, Trimix, CCR en Sidemount zijn af fabriek standaard uitgeschakeld. Activeren is simpel – u hoeft niets te downloaden of upgraden.)
 • Speciaal logboek voor freediven. Herhalingsduiken worden op volgorde opgeslagen onder dezelfde freedivesessie.
 • Maximale duikdiepte. 120 meter voor een betrouwbare berekening van de duik, ongeacht duiksituatie.

 Wat zit erbij?
De complete set G2 wordt geleverd met een zender, een SCUBAPRO hartslagband, een ‘Eerst lezen’-handleiding, een 3M displaybeschermer, een zachte box, een USB-kabel en een retractorclip.

www.scubapro.com

2 reacties

 1. Heb hem al mogen vasthouden! Prachtig! Binnenkort een testduikje maken.

  REAGEREN
  • heb je er al mee gedoken ??
   ben benieuwd naar de afleesbaarheid ervan ,omdat het toch een relatief klein scherm is tegenover b.v. de suunto EON steel
   M.V.G.
   Alex

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief