Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Infoavond Murex en Lembeh Resorts bij Diving Holidays

Staat een reis naar Indonesië op je bucketlist? Kom naar de informatieavond van Diving Holidays en laat je informeren en inspireren!

Op woensdag 27 september 2023 is Pim van Schendel van de Murex Resorts bij Diving Holidays in de Cruquius, vlakbij Haarlem! Hij komt naar Nederland om je alles te vertellen over de twee prachtige Murex Resorts en het Lembeh Resort. Tijdens zijn presentatie zal Pim je alle facetten en duikmogelijkheden van de resorts laten zien. Aanvullend zal Peter Boots zijn onderwaterbeelden laten zien voor een goede indruk van deze drie locaties die samen de Passport to Paradise vormen. Het team van Diving Holidays kan je verder adviseren over het samenstellen van de reis en offertes en informatie op maat verzorgen.

• Ben jij nog nooit in Noord-Sulawesi geweest?
• Heb je nog geen duikvakantie daar naartoe geboekt staan?
• Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw volgende duikvakantie?
Meld je dan nu aan voor de informatieavond!

De Passport to Paradise

Combineer de mooiste duikgebieden in Noord-Sulawesi met de Passport to Paradise. De drie toppers Bunaken, Bangka en Lembeh Strait zijn uitstekend met elkaar te combineren en je verliest geen duikdagen door de boottransfers waar je onderweg 2 duiken mee maakt.

De duikreis

Diving Holidays regelt je gehele maatwerkreis inclusief vluchten, transfers, verblijf en duiken. Ter plaatse kun je kiezen uit vele excursies om naast het duiken de eilanden te verkennen.

Hoe, wat en waar

Datum: woensdag 27 september 2023
Locatie: Kantoor Diving Holidays, vergaderzaal 1e etage (geen lift)
Adres: Spaarneweg 14, 2142 EN, Cruquius
Tijd: 19.15 koffie en thee 19.30 aanvang
Geen kosten: Gratis toegang en gratis parkeren
Wees snel: VOL = VOL

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief