Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Diving Holidays – mooie aanbiedingen én een beursmagazine | Duikvaker 2024

Ook Diving Holidays is van de partij op Duikvaker 2024. Met een groot aantal partners uit de hele wereld, mooie aanbiedingen én een beursmagazine.

Diving Holidays vind je zoals elk jaar op de vertrouwde plek in Hal 2! Geen enkel beursjaar sloegen wij over en ook nu staan wij weer klaar om jullie te ontmoeten. We adviseren je graag over de leukste hotels en de gaafste duikplekken. Dat wij zelf veel duikreiservaring hebben mogen opdoen, hoor je terug in onze adviezen. Jaarlijks mogen wij vele fantastische duikreizen organiseren voor onze vaste reizigers, beginnende duikers, herintreders, groepen en verenigingen.

Informatie uit eerste hand

Vanuit Gozo, Cyprus, Egypte en zelfs vanuit de Filipijnen en Indonesië vliegen diverse hotel- en duikcentrumeigenaren in naar onze stand op de Duikvaker om je informatie te geven uit eerste hand. Dus ben je benieuwd hoe het duiken er écht is? Gelijk een gave video zien en de mogelijkheden voor de beste kamers? Kom dan langs bij onze stand en we helpen je graag verder.

Beursmagazine

Ook dit jaar nemen wij weer ons eigen gemaakte full colour magazine vol met beursaanbiedingen mee. Wereldwijde aanbiedingen wel te verstaan! In de afgelopen maanden hebben we zoveel mogelijk specials voor je verzameld. Of het nu gaat om kantduiken in Gozo, cultuur snuiven op Malta, eilandhoppen in de Filipijnen of een liveaboard of 2 weken duiken in Indonesië. Er is altijd iets wat bij je past!

Kom gezellig bij ons langs! Je vindt ons op stand 2a14 in hal 2.

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief