Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Diving Holidays – Al meer dan 25 jaar dé duikreisspecialist

Diving Holidays is erbij op Duikvaker VirtualXpo. Klaar om je te inspireren voor je volgende vakantie!

Diving Holidays is al vele jaren de vertrouwde duikreis-specialist. Meer dan 25 jaar boeken en regelen we de meest fantastische duikreizen. Het aantal mensen dat we inmiddels tot onze vaste klantenkring mogen rekenen, doet ons goed en is een constante inspiratie. Nieuwe duikers zijn ook van harte welkom en zijn we graag van dienst.

In deze huidige tijd met corona en alle daaruit voortvloeiende gevolgen en veranderingen is het meer dan ooit van belang om met een vertrouwde reisspecialist in zee te gaan. Ons doel is om een zorgeloze en fantastische duikvakantie voor je te regelen.

Inspirerende interviews

Anders dan andere jaren staan we jullie dit jaar graag online te woord. We hebben diverse video’s opgenomen met onze agenten uit Indonesië, de Filipijnen, Nederlandse Antillen, Gozo en Egypte. Het zijn interessante gesprekken en mooie filmpjes om je te inspireren en te informeren.

Ons team bestaat uit fanatieke duikers en we adviseren je graag over de mogelijkheden. Er gaat niets boven informatie en adviezen uit eerste hand

Ons aanbod strekt zich uit van de Rode Zee tot Azië en van de Middellandse Zee tot het Caraïbisch gebied en is te bekijken op onze website www.divingholidays.nl.

Patricia en Irene zien je graag op Duikvaker VirtualXpo.

Duikvaker VirtualXpo

Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief