Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

Dynamische Fotowedstrijd 2014 heeft ook publiekswinnaar!

Nadat de vakjury tijdens Duikvaker al de dagwinnaars van de eerste Dynamische DuikeninBeeld Fotowedstrijd had gekozen, heeft het publiek een maand lang op Facebook kunnen stemmen wie de publiekswinnaar is.

d1Een maand lang werd er druk gestemd via Facebook. Op 28 februari om 23:59 uur zijn de stemmen geteld. Marie-Corine de Groen is de Facebook-winnaar! Wij feliciteren haar van harte. Tijdens de expositie op Duikvaker was haar foto ook regelmatig één van de publieksfavorieten.
Marie-Corine wint met haar foto een cursus Fotobewerking, die wordt verzorgd door en beschikbaar is gesteld door Onderwaterhuis.NL.
Maar ook onder de stemmers is deze zelfde prijs verloot. De winnaar is Wouter van Ginneken.

De dynamische wedstrijd, naar een idee van Ron Offermans, was een succes. Aan het begin van beide Duikvaker-dagen hingen er 26 foto’s op de wanden. Het publiek kon elk uur stemmen. Op het hele uur werden drie foto’s op de wand (die het minst favoriet waren bij het publiek) vervangen door drie nieuwe foto’s die ter plekke waren geprint. De grote foto’s werden, deels tijdens Duikvaker, afgedrukt door Adrie Nillesen van Pixel Print uit Amsterdam.

De vakjury, bestaande uit Ron Offermans, Peter Verhoog en Marco Heesbeen, koos op zaterdag Peter de Maagt als winnaar (foto links), op zondag was de eerste prijs voor Robert Klaassen (foto rechts).
Beide fotografen wonnen een flipadapter, die beschikbaar was gesteld door Onderwaterhuis.NL.

Je kunt alle deelnemende foto’s op je gemak bekijken in de Gallery.

De wedstrijd annex expositie werd mogelijk gemaakt door:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief