Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2018 – Rebecca Pauwels

Het is weer de tijd van de lijstjes… Wij laten het jaar 2018 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Rebecca Pauwels.

«Deze groothoekfoto is genomen op de wedstrijddag van het Open Belgisch Kampioenschap onderwaterfotografie ‘zoet’ in de Put van Ekeren. Helaas kon ik hem niet inzenden doordat ik mijn laptop vergeten was op vakantie (dom van me). De Put van Ekeren is een heel mooie zoetwaterput in de haven van Antwerpen. Druk bezocht voor opleidingen maar daar moet je dan maar uit de buurt blijven, er zijn genoeg mooie plekjes in de “Put”. Mijn oorspronkelijke idee kon niet doorgaan door een verkoudheid van mijn model en dan hebben we deze geprobeerd, improvisatie van het moment. Toch blij mee, ik noem hem dan ook ‘mijn helpende hand’.»

«Bij deze weduwroos met de felle kleurtjes had ik meteen een fijn gevoel. Ik had er heel wat voorbereidingen aan, maar gezien het resultaat was het de moeite. Deze foto is genomen op een wedstrijddag van het ONK. Hij kwam exact uit de camera zoals ik het wou. Ik was er dan ook superblij mee. Ook al eindigde hij op de 10de plaats, voor mij is hij top.»

«De garnaal was eigenlijk een probeersel dat best wel mooi is geworden. Gewoon spelen met de verschillende instellingen. Even gaan spelen met de camera aan de Bergse Diepsluis, de tijd vergeten en gewoon genieten, geen stress. Niets meer, niets minder. 2018 is een verrassend jaar geweest op gebied van duiken en onderwaterfotografie. Er zijn prettige verrassingen geweest en minder prettige maar allemaal zeer leerrijk. Maar toch ben ik vooral blij met de mensen die we beter leren kennen hebben en de fantastische ervaringen die ik mogen beleven heb.»

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2018. Klik hier voor het complete overzicht tot nu toe!

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

2 reacties

  1. Prachtig Becky!

    REAGEREN
  2. Heel fraai Becky!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief