Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

De winnaar van de zeesterrenactie | Fotogalerie

Veel duikers hebben (zee)sterren gezien, dat konden we wel zien aan de inzendingen in de fotogalerie. Onder alle inzenders hebben we een Chromaluxe kwaliteitsafdruk verloot. Wie heeft gewonnen?

De Chromaluxe afdruk gaat naar…
Dirk Crutelle.

Hij krijgt een Chromaluxe afdruk van een foto naar keuze. Dirk, gefeliciteerd!

Dit keer niet gewonnen? Ook deze maand hebben we een thema – we verzamelen sepia’s. Meedoen kan tot en met eind mei. En ook dit keer verloten we een Chromaluxe fotoprint.
En natuurlijk kun je ook los van de thema’s het hele jaar je duikfoto’s uploaden naar de fotogalerie, een online fotoexpo!

Voor alle duidelijkheid, bij deze winactie draait het niet om de allerbeste foto! De DuikeninBeeld Fotogalerie is immers bedoeld voor iedereen die foto’s maakt en ze wil laten zien aan duikers en niet-duikers.

Chromaluxe

Chromaluxe is een van de allermooiste manieren om je prachtige onderwaterfoto’s (en andere foto’s) te laten afdrukken. De afdrukken zijn ongekend helder waardoor het lijkt alsof er diepte in de foto’s zit. De kleuren spatten er als het ware vanaf. ChromaLuxe-afdrukken zijn aangebracht op een dunne plaat aluminium.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief